2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامایی درمانگاه و مرکز بهداشتم میشه بقیه فقط همون بیمارستان 

دندون کلینیک و مرکز بهداشت هم میشه البته کلینیک های زیر پوشش دولت 

عکس پروفایل عکس فندق مامانش                                  دوست  دارم امید زندگی  مادر                                               کاربری قبلیم نمی دونم چرا تعلیق شد !
شبکه بهداشت رشته چیه؟؟

خب پرستارو که شبکه نمیخواد 

عکس پروفایل عکس فندق مامانش                                  دوست  دارم امید زندگی  مادر                                               کاربری قبلیم نمی دونم چرا تعلیق شد !
هوشبری

نه همون فقط بیمارستانی 

میخواد دوست من نرس و شبکه اس

تا حالا ندیدم چه جالب !! اصن نرس ها چند تا دیدم که خیلی دوس دارن بهداشت بیان ولی میگن نمیگیره !

میتونن همونو برن بخش اداری بیمارستان؟

نه عزیزم 

باید تو فیلد خودت باشی حتی ماماهایی که بعد طرح میرن جای نرس 

توی دوران طرح نمی تونن نقش نرس باشن

طرح محدودیت داره باید همونی که درشو خوندی رو بری 

تا حالا ندیدم چه جالب !! اصن نرس ها چند تا دیدم که خیلی دوس دارن بهداشت بیان ولی میگن نمیگیره !

نمیدونم والا دوست من می‌ره

مگه میشه شبکه نرس نخواد،،کار تزریقات و پانسمان کی انجام میده

البته شبکه ای که من میگم مجهز هم رادیولوژی داره هم ازمایشگاه