2777
2789
عنوان

واقعا درسته؟

111 بازدید | 9 پست

من تازه عروسم، با شوهرم اومدیم خونه مادرشوهرم اینا، بعد ظهر اومد بخوابه، من از صبح کلی کمک و کار، آقا اومد بخوابه، من داشتم با خواهرش حرف میزدم یهو جلو همه گفت بسه دیگه آه، آیا من الان حق ندارم قهرکنم و ناراحت بشم؟ 

قهر که نه ولی بهش بگو دلخور شدی و تو جمع اینطور باهات صحبت نکنه 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نکنه 

اره اسی به حرف این خانوم گوش کن قهر کن متلک بنداز به خانواده شوهرت بعدشم مهرتو بزار اجرا برو خونه بابات ی هفته حساب کار دستشون میاد والا چرا گفته اه 

قابل توجه کاربری دست سه نفره❤️🤍🖤
نه بزاره بگه اه ناراحتم نشه اصلا  فردا بدتر کنه   حالت خوش نیس اصلا

واقعا فاز اونایی دعوا رو رواج میدنو نمیفهممخب شاید از دهنش در رفته خاب بوده نفهمیده  تو زنگی مشترک باید از ی سری چیزا بگذری گذشت کنی ندید بگیری بخای واسه همه چیز ناراحت بشی هرروز دعوا داری واقعا دلم به حال شوهرت سوخت چی میکشه از دستت

قابل توجه کاربری دست سه نفره❤️🤍🖤