ayda1371 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 4728 عنوان نی نی یار 168 بازدید | 20 پست الان کدوم نی نی یار هستش؟ لطفا برام تگش کنید سوال دارم ازشون 1400/04/11 | 15:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49099 @نی_نی_یار_5 از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
بیشونم عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 قبلش چک کرده بودم ایشون آف بودن چه سوالی داری؟؟سرشون شلوغه الکی نمیان مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49099 قبلش چک کرده بودم ایشون آف بودن ربطی نداره ک ، صداشون میکنی ببینن میان خودشون از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
ayda1371 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 4728 چه سوالی داری؟؟سرشون شلوغه الکی نمیان نه میتونم عکس بذارم نه میتونم بفرستم چون هواسم نبود دستم خورد روی رد شود و دیگر سوال نشود حالا نمیدونم چیکار کنم
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49099 نی نی یار پنج اومد از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
ayda1371 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 4728 ربطی نداره ک ، صداشون میکنی ببینن میان خودشون مرسی عزیزم
گندم١٩٩٧ عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 4970 مطمئنید؟ اخه آف بودن ☹ نه الان پيام منو لايك كردن ميشه دعا كنيد قرضامونو بديم ❤️زهرام
ayda1371 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 4728 سلام بله سلام گلم خسته نباشید، ببخشید من نه میتونم عکس بذارم نه میتونم عکس بفرستم دستم خورده بود روی رد شود و دیگر سوال نشود، حالا باید چیکار کنم؟ ☹