2777
2789
عنوان

چرا دل من...

83 بازدید | 4 پست

دلم و عقل اصلا ب تک فرزندی راضی نیست

۲۸ سالمه از نظر زنانگی سالم هستم پسرهم ۶ سالش شده و همش ازم درخواست یه برادر داره

ولی با اینکه دکترم مجوز بارداری داده میترسم 

من مبتلا ب ام اس هستم 

یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید

رفتار این بیماری خیلی ناشناخته است منو بعد ۱۰ سال اذیت نکرده و بخاطری ک اوضام خوبه دلم میگه برم سمت بارداری دوم 

همسرم اصلا راضی نیست ب بارداری میترسه ام اس بعد بارداری بزنتم زمین و دیگه با دارو هم نشه کنترلش کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه همه جوره میتونی بچتو تامین کنی بهتره یکی دیگه هم داشته باشی.

اره عزیزم از نظر مالی وضعمون بد نیست فقط ازرفتار ای بیماری هم خودم هم شوهرم میترسیم

بارداری اولم بدون مشکل و راحت گذشت زایمان طبیعی خوبی هم داشتم ولی از دومی میترسم

خانم عزیز چرادشمن خودتی؟؟ چرا میخاخودتو اذیت کنی؟ پسرت برادردوست داره ولی آیاسلامت توبرابچت مهمترنیست ؟؟؟

توروخداچرااینجورفکرمیکنی ؟😡

بخدااین دوره زمونه تک فرزندی بهتره چون بچه هامثه قدیم نیستن که دلشون خواهربرادربخاداین نسل بیشترمادی ان تاعاطفی