ناجیه۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/08 تعداد پست: 1441 عنوان چرا دل من... 83 بازدید | 4 پست دلم و عقل اصلا ب تک فرزندی راضی نیست۲۸ سالمه از نظر زنانگی سالم هستم پسرهم ۶ سالش شده و همش ازم درخواست یه برادر دارهولی با اینکه دکترم مجوز بارداری داده میترسم من مبتلا ب ام اس هستم یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید 1400/04/11 | 15:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
**المیرا** عضویت: 1392/06/04 تعداد پست: 53826 اگه همه جوره میتونی بچتو تامین کنی بهتره یکی دیگه هم داشته باشی.
ناجیه۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/08 تعداد پست: 1441 رفتار این بیماری خیلی ناشناخته است منو بعد ۱۰ سال اذیت نکرده و بخاطری ک اوضام خوبه دلم میگه برم سمت بارداری دوم همسرم اصلا راضی نیست ب بارداری میترسه ام اس بعد بارداری بزنتم زمین و دیگه با دارو هم نشه کنترلش کرد یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید
ناجیه۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/08 تعداد پست: 1441 اگه همه جوره میتونی بچتو تامین کنی بهتره یکی دیگه هم داشته باشی. اره عزیزم از نظر مالی وضعمون بد نیست فقط ازرفتار ای بیماری هم خودم هم شوهرم میترسیمبارداری اولم بدون مشکل و راحت گذشت زایمان طبیعی خوبی هم داشتم ولی از دومی میترسم یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید
باسلوق عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 30645 خانم عزیز چرادشمن خودتی؟؟ چرا میخاخودتو اذیت کنی؟ پسرت برادردوست داره ولی آیاسلامت توبرابچت مهمترنیست ؟؟؟توروخداچرااینجورفکرمیکنی ؟😡بخدااین دوره زمونه تک فرزندی بهتره چون بچه هامثه قدیم نیستن که دلشون خواهربرادربخاداین نسل بیشترمادی ان تاعاطفی