2777
2789
عنوان

حس شیشمی های عزیز بیاید

132 بازدید | 23 پست

سلام بیایید این سرنوشت منو یه کاسه کنید😂 من بلاخره خوشبخت میشم یا بدبخت یه جا امید میگیرم باز یکی میگه نه بلاخره شوهر آیندم چیکارس😁پولداره 😉

خدایا شکرت ازت ممنونم بابت براورده شدنش دوست دارم خدا😍😍😍😍😍😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلم حل میشه؟

سلام حس خوب 

خوبی عزیزم 

من تورو خیلی دوست میدارم😍😘

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی
سلام حس خوب  خوبی عزیزم  من تورو خیلی دوست میدارم😍😘

سلام عزیز دلم😍😍😍

مرررسی قشنگ دلم🥰😍😘😍😍😍😍😇😇😇😇😇

قلب قلبیم کردی با حرفت خوشگلم خدا خیرت بده🌹💞💞💞

چرا؟👀❤️😝😂

سلام عزیز دلم😍😍😍 مرررسی قشنگ دلم🥰😍😘😍😍😍😍😇😇😇😇😇 قلب قلبیم کردی با حرفت خوشگلم خدا خیرت ...

فداتم😄😄

احساس میکنم خیلی مهربونی🙏❤

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی
فداتم😄😄 احساس میکنم خیلی مهربونی🙏❤

🥺🥺🥺😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭عزیزمی 💋💋💋💋💋همه حس ششمیا بهم میگن، اگه مهربونم چرا خدا مشکلمو حل نمیکنه🥺

بوس بهت عزیز دلم منم تاپیکاتو خوندم دلت نازک و مهربونه💋💋

حست فقط بهم گفت یا قبلا باهم حرف زدیم🥺🥺🥺💋💋

🥺🥺🥺😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭عزیزمی 💋💋💋💋💋همه حس ششمیا بهم میگن، اگه مهربونم چرا خدا مشکل ...

مرسیی عزیزدلم 

نه پستاتو بعضی وقتا میدیم تو تاپیکای حس شیشم 

نگران نباش عزیزدلم منم برای مشکلم خیلییی دعا میکردمو خدارو صدا میزدم هر روز بدتر میشد تا اینکه تموم شد الان فهمیدم خدا دوسم داشته که دعاهامو مستجات نکرده 

@دل_ارام_خوش_بو  ‍

سلام عزیزم ببخشید مزاحمت شدم میشه بهم بگی حست راجب اینکه من کی ازدواج میکنم و با کی غریبه یا اشنا شغلش چیه وضع مالیش چطوره چی میگه خیلی داغونم 😭😭😭😭😭

خدایا شکرت ازت ممنونم بابت براورده شدنش دوست دارم خدا😍😍😍😍😍😍😍😍
@دل_ارام_خوش_بو    ‍ سلام عزیزم ببخشید مزاحمت شدم میشه بهم بگی حست راجب اینکه من کی ازدو ...

حسم میگه 2 سال آینده ازدواج کردی. با غریب

در زندگی آموختم که با انسان وقیح و بی حیا *بحث*نکنم، چون اون چیزی برای از دست دادن ندارد و فقط روح مرا تباه میکنید 😀😏

وای لطفا تا هستی منم بگو

حست ب خاستگارم چیه؟تهش چیه؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

البت بهم معرفیمون کردن قراره همو ببینیم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...