2777
2789
چشم

سلام عزیزم مبارکت باشه با حال خوبت منم دعا کن مامان بشم

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم مبارکت باشه با حال خوبت منم دعا کن مامان بشم

چشم عزیزم خدادامن همه منتظرا رو سبز کنه

خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭
چشم عزیزم خدادامن همه منتظرا رو سبز کنه

آمین خیلی دعام کن😭🥺

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
آمین خیلی دعام کن😭🥺

عزیزم توکلت ب خدا باشه تا میتونی نماز بخون وچله بردار من چله ام ب نصفه نرسید بااینکه شوهرم میگف فعلا بچه نمیخام ولی خدا بهمون داد انشالله ب حق بی بی زینب دامن شمام هرچه زودتر سبز شه

خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭
عزیزم توکلت ب خدا باشه تا میتونی نماز بخون وچله بردار من چله ام ب نصفه نرسید بااینکه شوهرم میگف فعلا ...

چشم ممنون😭😭

خدا تو دلیتو حفظ کنه😍

یه چیم یادم رف بگم بیخیالش باش خودش میاد

خدایا کمکم کن 

چشم🥺

مرسی گلم بازم دعا میکنم سر نمازام اگ قابل باشم

عزیزی😍💋

مرسی گلم بازم دعا میکنم سر نمازام اگ قابل باشم

برامنم دعا کن نی نیم سالم باشه.راستی مبارکه گلم

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘

ایشالله سالم و سلامت بیاد بغلت 

خدا وقتی یچی میده محافظشم هست بد به دلت راه نده

التماس دعا

ایشالله سالم و سلامت بیاد بغلت  خدا وقتی یچی میده محافظشم هست بد به دلت راه نده التماس دعا

اخه ۵ماه پیش سقط داشتم خیلی میترسم😢😢ممنون گلم چشم محتاجیم به دعا

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘

بازم چشم تو دعام میگم کل مامانای نی نی سایتی . منتظرای نی نی سایت

اخه ۵ماه پیش سقط داشتم خیلی میترسم😢😢ممنون گلم چشم محتاجیم به دعا

چند هفته ای الان