2777
2789
عنوان

کرم دست ساز روشن کننده ی پوست

173 بازدید | 7 پست

پوست بدنم خیلی از پوست صورتم روشن تره پوست صورتم سبزه هست پوست بدنم گندومی خیلی خیلی روشن اگه کرمی هست که پوستمو روشن کنه لطفاً مارک و قیمتشو بگین و یا ماسک های خونگی هم دستورشو بلدین بگین کلا هر چیزی پوستو روشن میکنه بگین،ممنون😘😘

(لطفاً نگین که پوست سبزه خیلی قشنگه و کاشکی من سبزه بودمو از اینجور حرفا)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دکتر پوست کرم زمان بره ..‌ حال روشهای مختلف روشن کننده پوست دراومده مثل مزونیدیلینگ با کوکتل روشن کننده  لیزر فرکشنال و مزوتراپی و ولی هزینه داره دیگ از ۲۵۰ ب بالا هست یک جلسش .‌‌‌‌‌..... پاکسازی پوست ... پوست اگ سلولهای مرده روش باشه صدتا کرم بزنی اثر نداره .

از کجا بفهمیم پوستمون پاک سازی میخواد پوست من نتزکه منافذشم باز شده

کلا پاکسازی پوست لازم منم پوستم صاف بود پاکسازی انجام دادم اون دونه سیاه روی بینیم رفت ولی تو نت بزن مزونیدلینگ روش های جدید روشن کننده پوست برای جای جوش آکنه لک هم خوبه کلا پوستو روشن میکنه واسه پوست پرتقالی خوبه.