2821
2789
عنوان

غیب شدن لباس

330 بازدید | 12 پست

بچه ها دو سه باره ما شلوار نو میخریم و تا میخواییم بپوشیم پیداش نمیکنیم از هیییچجا

اخرین بار دیروز ساک پسرمو بستم که بریم خونه مامانم شلوار نو راحتیمم گذاشتم رو ساک زیپشو بستم رسیدیم خونه مامانم ساکو باز کردم نبود اومدم خونه همه جارو هم گشتم نبود که نبود  

روز مرد واسه شوهرم شلوار خریده بودم اصلا نپوشیده که بگم شستم باد برد یا... خواستم اتو کنم بپوشه یه هفته کل خونرو گشتم نبود مادرشوهرم گفتم بعضی وقتا یکسیا میبرن اشیارو من خرافاتی نیستما ولی یجوری شدم

چیکار کنم به نظرتون؟

خونتون جن داره😐

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جنا قفلی زدن رو شلواراتون  

مرسی که هستی..مرسی که امیدو انگیزه ی فردای منی..مرسی که توی تمومِ بدی‌های دنیا تو قشنگترین زیبایی زندگیمی..مرسی که همیشه کنارمی و به فکرمی..تو برای من تَه تَه همه چیزای خوبی❤️
من به مسایل ماورایی اعتقاد دارم و اصلا خرافات نمی‌دونم  از این اتفاقا افتاده برام  بعد ی ...

منم به موجودات ماورایی اعتقاد دارم ولی بعضی خرافاتو باور نمیکنم  این مسئله دیگه چندین باره سرم میاد واقعا اعصابم بهم ریخته نمیدونم چیکار کنم

منم به موجودات ماورایی اعتقاد دارم ولی بعضی خرافاتو باور نمیکنم  این مسئله دیگه چندین باره سرم ...

بشین باهاش منطقی حرف بزن بگو هر چی ور داشتی بیار بزار سر جاش وگرنه من میدونم با تو😅

ن نشده اگرم شده باشه خودم ی جا گذاشتم ک یادم نمیومد کجا گذاشتم گشتم پیدا شده

ببین من فقط تو یدونه اتاقم یه کمد بزرگ دارم که کل لباسامون تو اونه و من اون کمدو پنج شش بار گشتم دونه به دونه