2777
2789

ترس 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

من پریروز مادربزرگم رو از دست دادم، وقتی از نزدیک میبینی بیشتر لمسش میکنی، بیشتر متوجه میشی ک جسم بی ارزش رو جا میذاری و روح ب آرامش میرسه. من عاشق مادربزرگم بودم وقتی دیدم داره دفن میشه، ترسم از مرگ ریخت، اینو با تمام وجود لمسش کردم که روحش ب آرامش رسیده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چجوری فشار قبرو متوجه میشن؟🙂

فشار ب روح وارد میشه گلم

اونم هرکس ب دنیا وابستگیش زیاد باشه

و دل کندن ازش سخت باشه 

عذاب میکشه 

و براش سخته

بخاطر همینه جو بهشت زهرا سنگینه

و ادم احساس خفگی میکنه

کاربر قدیمی ام،                                                  خدا لعنت کنه کسایی رو ک باعث شدند نی نی یار منو تعلیق کنه                                               آه  ای دریغ و حسرت  😔😭
عزیزم اون جسمت فقط لباسیه که تنت کردی  اصل وجودی تو روح تو هست

آخه یه روح چه لذتی میتونی ببره

همین که بچه تو شکم‌مادر تشبیه کردن به اون دنیا آخه چی تو یاد میمونه چه لذتی هست

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
فشار ب روح وارد میشه گلم اونم هرکس ب دنیا وابستگیش زیاد باشه و دل کندن ازش سخت باشه  عذاب می ...

برعکس من اونجا آروم میشم😁

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
پس چجوری فشار قبرو متوجه میشن؟🙂

فشار قبر جسمی نیس، منظور عدم آرامش روح هست. روح ما بسته ب اعمال و کارهای دنیوی مون اون حس های خوب و بد رو تجربه میشه. 

فشار قبر اون حس بدیه ک بخاطر کارهای بدمون روح مون رو در بر میگیره 

[QUOTE=197249183]برعکس من اونجا آروم میشم😁[/QUOT

نه  نه  اون ارامشی ک پیش عزیزانت داری

منظورم نیست

قبرستان ها کلا جو شون خیلی سنگینه

اصلا ی جوریه...

نمیشه بیان کرد

کاربر قدیمی ام،                                                  خدا لعنت کنه کسایی رو ک باعث شدند نی نی یار منو تعلیق کنه                                               آه  ای دریغ و حسرت  😔😭
آخه یه روح چه لذتی میتونی ببره همین که بچه تو شکم‌مادر تشبیه کردن به اون دنیا آخه چی تو یاد میمونه ...

متوجه منظورت نشدم خانمی 

چطور روح نمیتونه لذت ببره یا عذاب داشته باشه؟ 

❌ درخواست دوستی ممنوع ❌
متوجه منظورت نشدم خانمی  چطور روح نمیتونه لذت ببره یا عذاب داشته باشه؟

منظورم زندگی با جسم خوبه اون دنیا روح خالی لذتی نداره.

اتفاقا جسم دست و بال روحمون رو بسته  آپشنایی که روح داره خیلی بالاتره  زندگی پس از زندگی ...

یکی دو قسمتشو

من پریروز مادربزرگم رو از دست دادم، وقتی از نزدیک میبینی بیشتر لمسش میکنی، بیشتر متوجه میشی ک جسم بی ...

خدا رحمتشون کنه

یکم زندگی کن! از مسیر لذت ببر....این لحظات دیگه تکرار نمیشن!🌱💜☘️💛