2777
2789
عنوان

دلم گرفته.....

197 بازدید | 16 پست

ی شوهری دارم که وقتی مهمون میاد اگ غذا بد شه جلو همه میکوبه تو سرم تازه بعد مهمونام هی تیکه میندازه با ی لحن مسخره ب جای ی خسته نباشی خشک و خالی....ی پسر داره ابجیم امکان نداره وختی میاد خونمون ی وسیله خراب نکنه اونم با این شوهر حساس من دیشب این وضعم بود ب خاطر بچه ابجیم رابطمو کم کردم با خاهرم خیلی بچش شره خیلی بی فکره تا حالا سه بار دلیل دعوای طولانی مون اون بوده....من چیکار کنم دلم خیلی گرفته😞

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش حرف بزن اینجوری کە نمیشە یا برین مشاور

ادم نیس هزارتا عیب دیگم داره مشاوره نمیاد ب خاطر پولش شرایط طلاق ندارم

متاسفم ولی بنظر من زن میتونە بدترین مردو رام کنە و بهترین مردو هار این بە سیاست زن بستگی دارە من خودم شوهرمو هار کردم بهترین مردی بود کە تو زندگیم دیدم انقدر بچە بازی درآوردم کە خیلی بد شد   

حواست‌هست‌به‌موهای‌سفید‌سرم‌!
متاسفم ولی بنظر من زن میتونە بدترین مردو رام کنە و بهترین مردو هار این بە سیاست زن بستگی دارە من خود ...

ولی این ذاتش خرابه از روز اول عقد بد بود هروزم بدتر از اول بدجنس ارطباتی ب رفتار من نداره

موافقم

شوهری که اینطور باشه باید حکم تیرش صادر کنی اینها اسمشون شوهر هست وگرنه هیچی از شوهر بودن نمیفهمن یا بلد نیستن

حرفام زیاده اینجا نمیشه گفت

ولی باهاش حرف بزن ببین دلیلش چیه

شوهری که اینطور باشه باید حکم تیرش صادر کنی اینها اسمشون شوهر هست وگرنه هیچی از شوهر بودن نمیفهمن یا ...

با حرف زدن درست نمیشه فقد تنها راه این زندگی طلاقه ک من جایی برای رفتن ندارم و دل دور بودن از بچم