ava_jingoli مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 66 عنوان لوازم برقی 408 بازدید | 21 پست پیج اینستا یا کانال تلگرامی دارین ک قیمت خوب و کیفت بالا باشه؟ یه غم خیلی کوچیک و احمقانه ته دلمه...🙂 کاش بعضی صداها اینطور تو حافظهی آدما موندگار نمیشد! 1400/04/11 | 03:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ava_jingoli مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 66 منم به راهنماییتون نیاز دارم برای خرید جهیزیه من چن تا تو اینستا دارم بدم ایدشو؟ یه غم خیلی کوچیک و احمقانه ته دلمه...🙂 کاش بعضی صداها اینطور تو حافظهی آدما موندگار نمیشد!
ava_jingoli مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 66 اینستا ندارم چ حیف قیمتاشون خوبه واقعا یه غم خیلی کوچیک و احمقانه ته دلمه...🙂 کاش بعضی صداها اینطور تو حافظهی آدما موندگار نمیشد!
vlhuvdsf عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 267 چ حیف قیمتاشون خوبه واقعا خوب میتونی بگی مارک هاش چیا هستن؟
ava_jingoli مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 66 ببخشید به نظر شما بهترین مارک لوازم برقی چیه؟ عزیزم ب بودجه ات نگاه کن از فروشنده ک بپرسی مثلا چرخ گوشت در حد ۲ میلیون بهتر مارک رو میگه ولی ب نظر من بوش و عرشیا تو وسایل برقی خوبن و تو چینی هم ک زرین دیگه یه غم خیلی کوچیک و احمقانه ته دلمه...🙂 کاش بعضی صداها اینطور تو حافظهی آدما موندگار نمیشد!
vlhuvdsf عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 267 عزیزم ب بودجه ات نگاه کن از فروشنده ک بپرسی مثلا چرخ گوشت در حد ۲ میلیون بهتر مارک رو میگه ولی ب نظر ... مرسی
ava_jingoli مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 66 خوب میتونی بگی مارک هاش چیا هستن؟ کنود بوش المپیادمثلا همزن کاسه دار بوش رو میده ۸۴۰ فک کنم و واقعا خوبه یه غم خیلی کوچیک و احمقانه ته دلمه...🙂 کاش بعضی صداها اینطور تو حافظهی آدما موندگار نمیشد!
vlhuvdsf عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 267 کنود بوش المپیاد مثلا همزن کاسه دار بوش رو میده ۸۴۰ فک کنم و واقعا خوبه مجیک و همیلتون هم فکر میکنم خوب باشه فیلیپس هم خیلی خوبه من جاروبرقیشو گرفتم
ava_jingoli مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 66 مجیک و همیلتون هم فکر میکنم خوب باشه فیلیپس هم خیلی خوبه من جاروبرقیشو گرفتم نمیدونم اینارو مبارکت باشه عزیزم یه غم خیلی کوچیک و احمقانه ته دلمه...🙂 کاش بعضی صداها اینطور تو حافظهی آدما موندگار نمیشد!
مهربانو10352 عضویت: 1393/12/29 تعداد پست: 16281 کنود بوش المپیاد مثلا همزن کاسه دار بوش رو میده ۸۴۰ فک کنم و واقعا خوبه عزیزم قطعا این بوش اصل نیس حواستو جمع کن به هوای مارک یه چیزی نخری که دوروزم کار نکنهمارک ایرانی بگیری بهتره تا اینا پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
vlhuvdsf عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 267 عزیزم قطعا این بوش اصل نیس حواستو جنع کن به هوای مارک یه چیزی نخری که دوروزم کار نکنه مارک ا ... اره واقعا هم