2777
2789
عنوان

مرگ

97 بازدید | 12 پست

کاش مرگ تو دنیا وجود نداشت ..خدا یه چیز دیگه بجاش میزاشت ..کاش خدا حداقل عزیزامونو بر امون نگه می‌داشت...کاش ......بدونم پدر الان چه میکنه ..اصن منو یادش هست ...بنظرتون بعد مرگ چی میشه ...من اصلا باور ندارم به این چیزایی که تو قرآن گفته که اون دنیایی هست ...بنظرم نیستو نابود میشه آدم..واااای وقتی به این فک میکنم پدر الان دیگه جزئی ازخاک شده بعد ۵ماه دلم میخ آد تواین دنیا نباشم

عزیزم چجوری تو میگی به قران باور نداری مگه کافری؟؟

مسلمون نیستی؟؟

خدا خودش ارحم الراحمینه....

این حرفارو نزن دوباره!!!!

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چجوری تو میگی به قران باور نداری مگه کافری؟؟ مسلمون نیستی؟؟ خدا خودش ارحم الراحمینه.... این ...

مسلمونم به اندازه موهای سرمم خوبی داشتم برای همه از خودم همیشه گذشتم خیلی هم سختی کشیدم خیلی امتحان شدم ..اما خدا بازم دلمو شکست 

دوست عزیز خدا پدرتونو رحمت کنه ،این افکارطبیعیه ک ب سراغتون بیاد،روح وجود داره وازنظر علمی هم ثابت شده دنیایه پس از مرگ وجودداره ،برایه پدرتون خیرات بدین ،براش فاتحه و صلوات بفرستین ،سعی کنین بیشتر تحقیق کنین و از رویه یه حس نگید حرف قرآن راست هس یانیس ،قرآن یک کتاب کامل و کلام خداست ومبحث روح ک تو قرآن اومده ب علم هم ثابت کرده 

دوست عزیز خدا پدرتونو رحمت کنه ،این افکارطبیعیه ک ب سراغتون بیاد،روح وجود داره وازنظر علمی هم ثابت ش ...

من میگم چرا خدا انقدر تا الان منو امتحان کرد ...چرا من باید انقدر تو زندگی رنج بکشم...من که جز خوبی برای آدما چیزی نداشتم اما اون آدم بده روزگار هیچیش نیست

من میگم چرا خدا انقدر تا الان منو امتحان کرد ...چرا من باید انقدر تو زندگی رنج بکشم...من که جز خوبی ...

می‌دونی چرا؟چون هیچکس جایه هیچکس زندگی نکرده،همه تو زندگیشون مشکلات هس فقط شکلشون باهم فرق داره ،مرگ هم بخشی اززندگیه ن پایان زندگی دیر و زود همه می‌میریم ولی خیلیا اینو فراموش کردن ،ببین امروز ۱۴۰۰/۴/۱۱وصدسال بعد دقیقا این موقع هیچکدوم ازما زنده نیستیم چ اونی ک زیر فشار زندگی داره له میشه چ اونی ک ازنظر شما هیچ مشکلی نداره،ب خودت بیا این دنیا هیچ ارزشی نداره 

عدالت خدا کجاست ....چرا یکم بهم خوشی نیومده

خدا عادله این بعضی ازآدمان ک بی عدالتی رو ترویج کردن واما زندگی بالا پایین داره همه چی موقتیه اینو یادت باشه دوست عزیز(روزی ب این حرفم میرسی) ،افکار منفی رو ازخودت دور کن ،ب کسی محبت بیش ازحد نکن اگرم محبت کردی توقع نداشته باش ک همین توقع باعث آزرده خاطرشدنت میشه من نمی‌دونم مشکلاتت ولی ازخدا می‌خوام ب دلت آرامش بده

خدا عادله این بعضی ازآدمان ک بی عدالتی رو ترویج کردن واما زندگی بالا پایین داره همه چی موقتیه اینو ی ...

کآش خدا یه ضربه دیگه به خودم میزد نه اینکه بابامو ازم بگیره ..من عادت کرده بودم به ضربه ها ..اما هیچوقت فک نمیکردم به این زودی بخواد ازم بگیرتش

مسلمونم به اندازه موهای سرمم خوبی داشتم برای همه از خودم همیشه گذشتم خیلی هم سختی کشیدم خیلی امتحان ...

نه اینطوری نگو خدا دل کسیو نمیشکنه عزیزم این دنیا یه بازیه باید همه سخت تلاش کنیم تا برنده بشیم!!!

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن