کاش مرگ تو دنیا وجود نداشت ..خدا یه چیز دیگه بجاش میزاشت ..کاش خدا حداقل عزیزامونو بر امون نگه میداشت...کاش ......بدونم پدر الان چه میکنه ..اصن منو یادش هست ...بنظرتون بعد مرگ چی میشه ...من اصلا باور ندارم به این چیزایی که تو قرآن گفته که اون دنیایی هست ...بنظرم نیستو نابود میشه آدم..واااای وقتی به این فک میکنم پدر الان دیگه جزئی ازخاک شده بعد ۵ماه دلم میخ آد تواین دنیا نباشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوست عزیز خدا پدرتونو رحمت کنه ،این افکارطبیعیه ک ب سراغتون بیاد،روح وجود داره وازنظر علمی هم ثابت شده دنیایه پس از مرگ وجودداره ،برایه پدرتون خیرات بدین ،براش فاتحه و صلوات بفرستین ،سعی کنین بیشتر تحقیق کنین و از رویه یه حس نگید حرف قرآن راست هس یانیس ،قرآن یک کتاب کامل و کلام خداست ومبحث روح ک تو قرآن اومده ب علم هم ثابت کرده
دوست عزیز خدا پدرتونو رحمت کنه ،این افکارطبیعیه ک ب سراغتون بیاد،روح وجود داره وازنظر علمی هم ثابت ش ...
من میگم چرا خدا انقدر تا الان منو امتحان کرد ...چرا من باید انقدر تو زندگی رنج بکشم...من که جز خوبی برای آدما چیزی نداشتم اما اون آدم بده روزگار هیچیش نیست
من میگم چرا خدا انقدر تا الان منو امتحان کرد ...چرا من باید انقدر تو زندگی رنج بکشم...من که جز خوبی ...
میدونی چرا؟چون هیچکس جایه هیچکس زندگی نکرده،همه تو زندگیشون مشکلات هس فقط شکلشون باهم فرق داره ،مرگ هم بخشی اززندگیه ن پایان زندگی دیر و زود همه میمیریم ولی خیلیا اینو فراموش کردن ،ببین امروز ۱۴۰۰/۴/۱۱وصدسال بعد دقیقا این موقع هیچکدوم ازما زنده نیستیم چ اونی ک زیر فشار زندگی داره له میشه چ اونی ک ازنظر شما هیچ مشکلی نداره،ب خودت بیا این دنیا هیچ ارزشی نداره
خدا عادله این بعضی ازآدمان ک بی عدالتی رو ترویج کردن واما زندگی بالا پایین داره همه چی موقتیه اینو یادت باشه دوست عزیز(روزی ب این حرفم میرسی) ،افکار منفی رو ازخودت دور کن ،ب کسی محبت بیش ازحد نکن اگرم محبت کردی توقع نداشته باش ک همین توقع باعث آزرده خاطرشدنت میشه من نمیدونم مشکلاتت ولی ازخدا میخوام ب دلت آرامش بده