2777
2789
عنوان

میخوام تتوی خط چشم بزنم فردا

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 84 پست
مدلش ببین چی به صورتت میاد اما ظریف بکش  من میخوام بن مژه بزنم، خط چشم یجوریه که مناسب هر موقع ...

دقیقا به خاطر همین تتو خط چشم دو تا از دخترخاله هام ۹ سال قهرن

خالم فوت شد دخترش تو مراسم با دختر اون یکی خالم دعوا کرد که مگه اومدی عروسی خط چشم کشیدی برو بیرون از خونه مون الان دو تا خانواده نزدیک ۱۰ سال قهرن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این بعد از تقریبا یکساله 

اها منم دوس دارم همین مدلی بکشم البته من چشمام کشیده هستن..ممنون عکس گزاشتی..نمیدونستم پروفایلت خودتی. ماشالله خیلی قشنگه چشات

یه خوشگل ۲۳ ساله هستم😁 ۴آذر تولدمه 🥳یه دختر پیش دبستانی دارم👩‍❤️‍💋‍👩 دوماه دیگه برا بارداری اقدام میکنم اگه خدا بخواد🤰تو روستا زندگی میکنم و خونه نیمه لوکسمون رو داریم می‌سازیم🏡همسرمو خیلی دوسش دارم💞هشت ساله با هاتونم بصورت خاموش 
اها منم دوس دارم همین مدلی بکشم البته من چشمام کشیده هستن..ممنون عکس گزاشتی..نمیدونستم پروفایلت خودت ...

ممنونم عزیزم 

بزن انشالله بهت میاد و راضی خواهی بود 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 🙃
ممنونم عزیزم  بزن انشالله بهت میاد و راضی خواهی بود

انشالله مرسی

یه خوشگل ۲۳ ساله هستم😁 ۴آذر تولدمه 🥳یه دختر پیش دبستانی دارم👩‍❤️‍💋‍👩 دوماه دیگه برا بارداری اقدام میکنم اگه خدا بخواد🤰تو روستا زندگی میکنم و خونه نیمه لوکسمون رو داریم می‌سازیم🏡همسرمو خیلی دوسش دارم💞هشت ساله با هاتونم بصورت خاموش 
برای من واسه ابرو راحتتر بود خط چشم درد داشت خط لب که افتضاح درد داشت  البته اون موقع کم سن ...

لب که از همه جا حساستره دردشم بیشتره.منم ابرو خیلی عذاب میکشم

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
دقیقا به خاطر همین تتو خط چشم دو تا از دخترخاله هام ۹ سال قهرن خالم فوت شد دخترش تو مراسم با دختر ا ...

ای بابا چقدرم بد عکس العمل نشون دادن، اینجاها خیلیا پا میشن مثل عروس میان مراسم عزا ولی اکثریت بد میدونن و خانواده متوفی هم دلخور میشن

لب که از همه جا حساستره دردشم بیشتره.منم ابرو خیلی عذاب میکشم

آره عزیزم درسته

من برای ابرو مشکلی نداشتم

ولی خط چشم و لب درد داشت وقتی پاک میشد خیلی زشت بود خودمم پشیمون شده بودم ولی خب آدم تا جوونه میگه انجام بدم 😂😁

آخه هر چیزی شور و هیجان میخواد آدم کم سن و سال باشه خیلی حوصله داره دیگه بچه بزرگ میشه مشکلات زندگی ...

ولی نظر مادر من فرق دار 

حس میکنم اون شوری ک تو وجود مادرمه توی من نیست 

خوشم میاد سر زندس

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

نزن 

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 
آره عزیزم درسته من برای ابرو مشکلی نداشتم ولی خط چشم و لب درد داشت وقتی پاک میشد خیلی زشت بود خودم ...

دل باید جون باشه خوش باشین ❤️❤️❤️❤️

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است