2777
2789
عنوان

میخوام تتوی خط چشم بزنم فردا

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زدم خیلی خوبه  مخصوصا که من مژه هام بوره خیلی چشام بی حالت بود الان راضیم

میشه عکس بزاری عزیزم

یه خوشگل ۲۳ ساله هستم😁 ۴آذر تولدمه 🥳یه دختر پیش دبستانی دارم👩‍❤️‍💋‍👩 دوماه دیگه برا بارداری اقدام میکنم اگه خدا بخواد🤰تو روستا زندگی میکنم و خونه نیمه لوکسمون رو داریم می‌سازیم🏡همسرمو خیلی دوسش دارم💞هشت ساله با هاتونم بصورت خاموش 
دردش مهم نیس 

خیلی سال پیش خط چشم تتو‌ کردم اون موقع جوون بودم تحملم بالا بود الان دیگه پاک شده ولی درد داشت الان میگم چه کاری بود آخه با تن و بدن خودم کردم 

مشکی بود بعد مدتی سبز شد ولی داشت پاک میشد خیلی زشت شد 

مدلش ببین چی به صورتت میاد اما ظریف بکش 

من میخوام بن مژه بزنم، خط چشم یجوریه که مناسب هر موقعیتی نیست، من که کارم اداریه ولی غیر اینم بالاخره آدم محیط رسمی میره، ختم و مراسم سوگواری میره، تابلو میشه اینجور

عزیزم منم چند وقته تصمیم دارم بزنم چون اصلا اها خط چشم نیستم شاید در ماه ی بار بکشم ولی چون شاغلم میخوام خداقل صبح ها با ی رژ سریع تر اماده بشم برم سرکار صورتمم و چشامم شادابتر بشه من میخوام نازک یکم تهش رو به سمت بالا بدم بگم ی خط نازک هم پایین چشام بزنه ....شما قیمت کردید چند میزنن من کرج هستم قیمتا متفاوت بود 

آره من جوون بودم انجام دادم دل و جیگر داشتم الان تحمل ندارم ننه پیر شدم 😁😂😂

😂😂😂هنوزم جوونی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

من زدم اصلا درد نداره مال ابرو خیلی سختره.برو خیلی خوبه انقد آدم راحت میشه

برای من واسه ابرو راحتتر بود

خط چشم درد داشت

خط لب که افتضاح درد داشت 

البته اون موقع کم سن و سال بودم دل شیر داشتم 

الان که دیگه سنی ازم گذشته میترسم 😁

عزیزم منم چند وقته تصمیم دارم بزنم چون اصلا اها خط چشم نیستم شاید در ماه ی بار بکشم ولی چون شاغلم می ...

قیمت بن مژه اینجا از ۲۰۰ تا ۵۰۰ بود اهوازم

یه خوشگل ۲۳ ساله هستم😁 ۴آذر تولدمه 🥳یه دختر پیش دبستانی دارم👩‍❤️‍💋‍👩 دوماه دیگه برا بارداری اقدام میکنم اگه خدا بخواد🤰تو روستا زندگی میکنم و خونه نیمه لوکسمون رو داریم می‌سازیم🏡همسرمو خیلی دوسش دارم💞هشت ساله با هاتونم بصورت خاموش