یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
درسته..سوالم اینه که خیلی وزن کم میکنم با این کار؟ ۵۸ کیلو ام نمیخام لاغرتر شم.. غذامم کلا برنجیه.. ...
ببین عزیزم برنج و نان هیچی جز چاقی ندارن من خیلی خانوم هارو میشناسم البته شاید آقایون هم اینطور باشن در ماه مثلا چی بشه چی بشه در حد ۳ ۴ تا قاشق در مااااه بزتج میخورن اخه برنج خیلی شکم و پهلو میاره مثلا بجای نون واسه لقمه گرفتن از برگ سبزیجات استفاده میکنن واسه کوکو سبزی بجای نون لای برگ کاهو بخور خوشمزه تر هم هست اتفاقا تغذیه درست خیلی مهمه اگر دنبال این هستی ک شکمتو کوچیک کنی من پیشنهادم اینکه برنج و نون رو حذف کنی ب مرور عادتت میشه
خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو
مرسی عزیزم💓💓 فقط اینکه بعد رسیدن به نتیجه میشه نون و برنج رو متعادل تر از قبل تر مصرف کرد؟شکم برن ...
خواهش میکنم
ولی ن دیگه نباید مثل قبل یا حتی بقول خودت متعادل تر مصرف کنی باید همین روال رژیمتو ادامه بدی مطمئن باش عادت میکنی اگر هم گاهی بخاطر هوس یا جایی بودی ناچار بودی بخوری حتما باید کلی بعدش ورزش کنی ک بسوزونی نزاری تبدیل ب چربی بشه توی بدنت
خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو