2777
2789
عنوان

از بین بردن شکم و پهلو

| مشاهده متن کامل بحث + 3320 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنج و نون نخورم کلا لاغر هم میشم؟ میخوام وزنم پایین نیاد ولی شکمم اب شه

عزیزم ۸ هفته ینی ۲ ماه ب طور کامل برنج و نون رو حذف کن از غذا کلی چیز دیگ واسه خوردن هست ک کاملا سیرت میکنه مطمئن باش شکمت جم میشه اینو شک نکن

خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو
عزیزم ۸ هفته ینی ۲ ماه ب طور کامل برنج و نون رو حذف کن از غذا کلی چیز دیگ واسه خوردن هست ک کاملا سیر ...

درسته..سوالم اینه که خیلی وزن کم میکنم با این کار؟

۵۸ کیلو ام نمیخام لاغرتر شم.. غذامم کلا برنجیه..اگه ۲ ماه کامل برنج نخورم خیلی لاغر میشم؟

درسته..سوالم اینه که خیلی وزن کم میکنم با این کار؟ ۵۸ کیلو ام نمیخام لاغرتر شم.. غذامم کلا برنجیه.. ...

منم دقیقا مثل شما ۵۹ کیلوام

برنج نخورم نمیشه😬 از طرفیم بچم‌ شیرخوارس درست حسابی غذا نخورم نمیشه

ولی ایشالا دو سه ماه بعد ک از شیر گرفتم می‌خوام غذامو کمتر کنمو..... من مشکلم اینه که تندتند و نجویده قورت میدم غذامو

یه پسر دارم شاه نداره😍
درسته..سوالم اینه که خیلی وزن کم میکنم با این کار؟ ۵۸ کیلو ام نمیخام لاغرتر شم.. غذامم کلا برنجیه.. ...

ببین عزیزم برنج و نان هیچی جز چاقی ندارن من خیلی خانوم هارو میشناسم البته شاید آقایون هم اینطور باشن در ماه مثلا چی بشه چی بشه در حد ۳ ۴ تا قاشق در مااااه بزتج میخورن اخه برنج خیلی شکم و پهلو میاره مثلا بجای نون واسه لقمه گرفتن از برگ سبزیجات استفاده میکنن واسه کوکو سبزی بجای نون لای برگ کاهو بخور خوشمزه تر هم هست اتفاقا تغذیه درست خیلی مهمه اگر دنبال این هستی ک شکمتو کوچیک کنی من پیشنهادم اینکه برنج و نون رو حذف کنی ب مرور عادتت میشه

خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو
ببین عزیزم برنج و نان هیچی جز چاقی ندارن من خیلی خانوم هارو میشناسم البته شاید آقایون هم اینطور باشن ...

مرسی عزیزم💓💓

فقط اینکه بعد رسیدن به نتیجه میشه نون و برنج رو متعادل تر از قبل تر مصرف کرد؟شکم برنمیگرده؟

منم دقیقا مثل شما ۵۹ کیلوام برنج نخورم نمیشه😬 از طرفیم بچم‌ شیرخوارس درست حسابی غذا نخورم نمیشه ...

من که بی نهایت برنج میخورم

الان دیروز شروع کردم رژیمو😃 گوشت و سالاد خوردم..چون برنج نبود گوشت دو برابر حجم همیشه خوردم سیر شدم😶

مرسی عزیزم💓💓 فقط اینکه بعد رسیدن به نتیجه میشه نون و برنج رو متعادل تر از قبل تر مصرف کرد؟شکم برن ...

خواهش میکنم 

ولی ن دیگه نباید مثل قبل یا حتی بقول خودت متعادل تر مصرف کنی باید همین روال رژیمتو ادامه بدی مطمئن باش عادت میکنی اگر هم گاهی بخاطر هوس یا جایی بودی ناچار بودی بخوری حتما باید کلی بعدش ورزش کنی ک بسوزونی نزاری تبدیل ب چربی بشه توی بدنت