2777
2789
عنوان

هوش متوسط

278 بازدید | 4 پست

دوستان من الان ۲۳ سالمه ولی در طول مدرسه و راهنمایی و دبیرستان خیلی درسم عالی نبود و اکثرا نمراتم معمولی بود و گاهی اوقات هم خوب بود ، ینی نمرات عالی نمیگرفتم.

کم درس نمیخوندما ولی نمراتم عالی نبود هیچوقت.

مثلا من یه درس رو ۵ ساعت میگرفتم میشدم ۱۹ 

یه دانش اموز دیگه ۱ ساعت میخوند میشد ۱۹

توی دبیرستان هم  ریاضی و فیزیکم اصلا خوب نبود و معلم خصوصی داشتم تا بتونم این ۲ تا درس رو پاس کنم

راستش دانشگاهم خیلی به سختی قبول شدم و در طول دانشگاهمم نمراتم معمولی رو به خوب بود.

کلا هیچوقت هوش درسی خوبی نداشتم.

رشته ی دبیرستانی من تجربی بود ، 

بعد مثلا کنکور که دادم ۴ سال پیش ، مادرم به دروغ برگشته بود به چنتا از فامیلامون گفته بود دخترم زیر ۱۰۰۰ شده ، و این فامیلای ما هم کلا از وضع درسی من خبر نداشتم و حرف مادرمو قبول کرده بودن ، ینی فکر میکردن مادرم راست میگه و حرفشو باور کرده بودن‌

بعد تا الان که ۴ سال گذشته ، اون چند نفر هروقت منو میبینن سرکوفت میزنن و نیش و کنایه میزنن که چرا با این رتبه مثلا پزشکی و دندان پزشکی نخوندم.

اخه من رتبم خیلی خوب نشد و یه رشته ی مشترک رفتم ، علوم اجتماعی خوندم.

دوستان شما تاحالا چنین چیزی براتون اتفاق افتاده؟؟

منکه خیلی دلم میگیره از این حرفا😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب شاید تو رشته های فنی حرفه ای و عملی میرفتی موفق تر بودی

چون تو رشته های نظری موفق نبودی دلیل بر کم هوش بودنت نیست

ممکنه استعدادت تو چیز دیگه ای باشه که پیداش نکردی

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا |