2777
2789
عنوان

شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 3011 بازدید | 120 پست

ببین اسی قوی باش عزیزم او چی از خواهرت کم داری اعتماد به نفستو بالا ببر 

اصلا از لحاظ مالی غم شوهرتو نخور تا میتونی ب خودت برس 

اگرم چیزی باشه من بهت قول میدم اگ زن شاد و پرانرژی ی باشی هیچکس نمیتونه شوهرتو ازت بگیره 

فقط حواست باشه ب زندگیت در کنارش لذت ببر از زندگیت اونم تو رو ببینه روحیتون ببینه فقط میچسبه ب خودت ب حرفام فکر کن ضرر نمیکنی

شوهر مردم و شوهر خواهر فرقی نداره از نظر من.  آدما باید حریمشونو حفظ کنن تا زندگی بقیه رو خراب ...

هرکی شوهر خودشو بیشتر میشناسه من که بدم نمیاد خواهرام شوخی میکنن

aviiiiiin سابق....نظری کن به دلم حال دلم خوب شود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اسی قوی باش عزیزم او چی از خواهرت کم داری اعتماد به نفستو بالا ببر  اصلا از لحاظ مالی غم ...

میدونم چی میگی ظاهر رو حفظ کردم خودم دارم نابود میشم از درون خالی شدم پوچ شدم

عزیزم هر چیزی باید یه حریمی داشته باشه  بیخود خدا نگفته با نامحرم حرف نزنید

اون که بله بنظر منم شوهر خواهر و برادر شوهر خیلی نامحرمن اخه طرز فکر خانواده هام فرق دارن

میدونم اسی جان درونتم ب خدا بسپار خودش حتما کمکت میکنه فقط تو زندگی کم نیار 

بزار نگاه کنه مگ  انگوره ک ازش غوره بگیرع 

دنیا چند صباحی بیش نیس ی روزی میاد حرصت میگیره چرا بابت ی همچین چیز مزخرفی ذهنمو مشوش کردم

الانم از نگاه های شوهر خواهر شوهرم فرار میکنم. اونم چندشه. ولی برادر شوهرام اصلا اینطوری نیستن. مذهبی و مقید نیستن متاسفانه. و اتفاقا سر و گوششون میجنبه ولی من نگاه سنگین تا حالا ازشون ندیدم البته خودم هم خیلی رعایت میکنم

به نظرم باید رک و راست بهش بگی که متوجه شدی و یک بار برای همیشه پرونده این مسأله رو ببندی. اکرم ناراحت شد یا انکار کرد بگو من زنم حسن می‌فهمه. بعد هم تا مدتی رفت و آمد را کم کن. ببین با بقیه هم همینطوره؟

ما شوهرمونو نمیشناسیم و بدمون میاد خواهرمون شوخی کنه. واااااااو چه خارجی ای تو. 😂😂😂😂

تو طرز فکرت معلومه اصا فک کنم به همه بدبینی😑بیچاره شوهرت😂