2777
2789
عنوان

شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 3011 بازدید | 120 پست
چطور تونستی کنار بیای فکرشم وحشتناکه

چیکار میکردم ؟؟؟

طلاق میگرفتم؟؟؟؟؟

میگفتن دلیل طلاقتون چیه؟میگفتم خاهرم با شوهرمه؟

اونوقت نامزد خاهرم چی اون بد بخت که دیوونه میشد 

این وسط خون بپا میشد

من فقط قربانی شدم این وسط و فقط نگاه کردم 😊

خدا خودش سرشون بیارع 😊

خدایا دخترکوچولومو سالم بیار بغلم  
خانوم نگین نگه به مامانش به کی بگه پس؟؟؟؟ دق میکنه من میدونم الان تو دلش چه اشوبیه  بهتره به ...

بعدها شاید اسی فراموش کرد این ماجرارو ولی مادرشون عمرا فراموش نمیکنن واگه ب دامادشون بی احترامی کنن اسی نمیتونه تحمل کنه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید باورت نشه من اگه جایی مجبورم میکردن برم. جایی را  برای نشستن انتخاب میکردم که اون بهم دید ...

خوشبحال خاهرت که عمچین خاهری دارع 

نه مثل خاهر چندش من 😊💜

خانوم نگین نگه به مامانش به کی بگه پس؟؟؟؟ دق میکنه من میدونم الان تو دلش چه اشوبیه  بهتره به ...

بدتر ازینا سرم اومده عزیزم خییلی سخته میدونم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
چیکار میکردم ؟؟؟ طلاق میگرفتم؟؟؟؟؟ میگفتن دلیل طلاقتون چیه؟میگفتم خاهرم با شوهرمه؟ اونوقت نامزد خ ...

آدم فقط یه بار زندگی میکنه به خودت ظلم کردی انشالله چوب کارشون رو بخورن

بعدها شاید اسی فراموش کرد این ماجرارو ولی مادرشون عمرا فراموش نمیکنن واگه ب دامادشون بی احترامی کنن ...

از اینکه این غم باعث سکته کردنش بشه بهتره 

لیاقت یه همچین ادمی همینه 

فک نکنه هر کاری دوست داره میتونه بکنه و کسی بهش چیزی نگه بزار بفهمه با یه آدم خیانت کار چجوری رفتار میکنن 

مادر اسی بخاطر اون یکی دخترش چاره ای نداره 

مطمئن باش مجبوره کنار بیاد هم اسی هم مادرش چون خاهره اسیه و مطمئنم اسی بخاطر شوهر خاهرش نمیتونه چیزی بگه ولی میتونه خاتمه بده ب این موضوع 

اون بیخود میکنه با شوهر مردم شوخی میکنه. 

شوهر مردم نیست شوهر خواهرشه بعضی زنا بد دلن مگه به خواهرشون اعتماد ندارن بعصیا اخلاقشون اینجوریه منظور ندارن

aviiiiiin سابق....نظری کن به دلم حال دلم خوب شود...
از اینکه این غم باعث سکته کردنش بشه بهتره  لیاقت یه همچین ادمی همینه  فک نکنه هر کاری دو ...

مگه خواهرشون متوجه نگاه های هیز شوهر خواهرشون شدن؟؟؟؟؟ 

خوشبحال خاهرت که عمچین خاهری دارع  نه مثل خاهر چندش من 😊💜

هر انسانی باید حیا داشته باشه و از اینکه در معرض نگاه های هرزه قرار بگیره جلوگیری کنه. من به شخصه خیلی روی این موضوع حساسم دوران نوجوانی حسی در وجودم ایجاد شد برای اینکه نکنه نگاهم حروم بشه دیگه حتی نزاشتم با اون طرف برخورد داشته باشه. همه چیز را به خدا سپردم. حتی از وقتی فهمیدم پسر عمه ام دل باخته ازش دور شدم مثل برادر دوستش داشتم ولی حتی بعد از سالها ازش دوری کردم مبادا زندگیش را تلخ کنم و اونو نسبت به زنش سرد کنم آخه دوران عقدش بارها به همه گفته بود زنش را نمیخواد

شوهر مردم نیست شوهر خواهرشه بعضی زنا بد دلن مگه به خواهرشون اعتماد ندارن بعصیا اخلاقشون اینجوریه منظ ...

شوهر مردم و شوهر خواهر فرقی نداره از نظر من. 

آدما باید حریمشونو حفظ کنن تا زندگی بقیه رو خراب نکنن. 

من که هیچوقت با مردی شوخی نمی کنم چون خودمو میذارم جای زنش. 

عزیزم امیدوارم زودتر تموم شن غمات منکه نابود شدم ایشالا تو خوب پیش بره زندگیت 

فدات شم، من خیلی داغونم دست خودم نیست شوهرم سعی داره جبران کنه ولی ب خدا نمیتونم فراموش کنم، ای کااااااش میتونستم