2777
2789
عنوان

شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 3011 بازدید | 120 پست
خدا به خواهرت نظر داشته که گیر این حیوون نیوفتاده

جدا.  چندشی بود واسه خودش. ولی آی زبون باز آی زبون باز. جلو همه اعضای خونواده تا کمر خم میشد. جالبه فقط من متوجه شده بودم و هیچ کس چیزی نمیگفت وقتی جمعی بود من نمیرفتم همه گیر میدادن چرا نمیای. در حالی که از نگاهاش فرار میکردم. تنفر آمیز بود پیش خواهرم مینشست همه حواسش به من بود از ته اتاق سیب پوست میکند واسم میاورد وای نگم برات...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اوناییکه میگن حساس شدی فلان شدی حرفه همش سر خودشون نیومده بفهمن من خودم زخم خورده ام خوبه مامانت حرفتو باور کرد منکه هر چی به مادرم میگفتم باور نمیکرد بخدا یه سال مامل کابوس زندگیم شده بود هنوزم یادم میاد میخام جیغ بزنم گریه کنم تا اینکه بلاخره مامانم باور کرد چون چند بار داداشام تنها تو خونه دیده بودنشون بعدش خاهرم اعتراف کرد خدا لعنت کنه همچین شوهر و خواهرایی رو خاهش میکنم دست بر ندار من میفهمم چی میگی فقط به مادرت بگو و به خاهرت بگو متوجه شدی بگو لطفا درست جلو شوهر من رفتار کن و اون شوهر بیمارت هیچ وقت درست نمیشه مثل شوهر من امید وارم سختی های منو نکشی و زندگیت دوباره رو به راه بشه😊🧡

خدایا دخترکوچولومو سالم بیار بغلم  
چی بگم به شوهرم 

اولا که داد و بیداد نکنین با نرمی ولی جدی بگید که خیال می کنی نمی بینم کاملا تابلویی و اینا.... بگید  ب آخرو عاقبتش فک کردی؟... 

اگه انکار کرد که البته شاید واقعا سوتفاهمه...

دفعه دیگه مچشو بگیر... 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
اولا که داد و بیداد نکنین با نرمی ولی جدی بگید که خیال می کنی نمی بینم کاملا تابلویی و اینا.... بگید ...

به نظر من که اینطوری آدمی با حرف درست نمیشه. خانومه حتما نگاه های سنگین را میفهمه باید خودش درست رفتار کنه. استارتر هم باید عملا رفت و امدهای خونوادگیش را به گونه ای کنه که این دو تا با هم نباشن

سلام ببین اسی فقط خودتو عذاب میدی با این فکرات خواهر خوبم به خودت برس برا خودت احترام قاعل شو به این افکار مزاحم بها نده 

پیش شوهرت اونقد صادقانه رفتار کن که اگ چیزی هم تو سرش بوده بیفته بخدا فقط خودتو پیر میکنی هیچکی چیزیش نمیشه 

من درکت میکنم گلم توم احوال مردای دیگ رو بپرس اگ بدش اومد تا بفهمه ک کارش و نحوه حرف زدنش زشت بوده مثل خودش رفتار کن ن غصه بخوری ک خودتو از قیافه بندازی ب خاطر موجودی ب اسم شوهر...... 

اولا که داد و بیداد نکنین با نرمی ولی جدی بگید که خیال می کنی نمی بینم کاملا تابلویی و اینا.... بگید ...

خانوم نگین نگه به مامانش به کی بگه پس؟؟؟؟

دق میکنه من میدونم الان تو دلش چه اشوبیه 

بهتره به مادرش بگه تا مادرش همه چیزو حل کنه 

بخدا خیلی سخته سرتون نیاد 

خدایا دخترکوچولومو سالم بیار بغلم  
به نظر من که اینطوری آدمی با حرف درست نمیشه. خانومه حتما نگاه های سنگین را میفهمه باید خودش درست رفت ...

شاید باورت نشه من اگه جایی مجبورم میکردن برم. جایی را  برای نشستن انتخاب میکردم که اون بهم دید نداشته باشه. اینم بگم که من همیشه حجابم کامله تقریبا ۹۰ درصد مواقع چادر داشتم بقیه اش هم مانتو بلند. بدون آرایش کوچکترین حرفی باهاش نمیزدم . میخوام بگم اگه کسی مریض باشه هر کار کنی هم مریضه. ممکنه اصلا ربطی  به رفتارهای خواهرت نداشته باشه

سلام ببین اسی فقط خودتو عذاب میدی با این فکرات خواهر خوبم به خودت برس برا خودت احترام قاعل شو به این ...

بخدا این روز ها خیلی به خودم میرسم سعی میکنم هیچ کس چیزی نفهمه ولی خود خدا میدونه چقدر از درون داغونم نمیدونم کی دق میکنم راحت شم از این زندگی