2777
2789
عنوان

شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 3011 بازدید | 120 پست
من خاک بر سر هیچ دوستی ندارم شوهرمم میدونه

از فامیلا. بگو ولی قسمم داده به هیشکی نگم منم نمیتونم اسمشو بگم بهت قسم خوردم

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

خواهر من سفید تر قد بلند  وخوشکل تر از من هست با اینکه از من ۶ سال بزرگتره انگاری من خواهر بزرگه هستم 

شوهرم دوسش داره سربه سر هم میزارن شوخی میکنن ولی حد را رعایت میکنن من اگر بخوام به این جور روابط حساس بشم وگیر بدم  که از ناراحتی اعصاب رفتم بهشت زهرا

در صورتی که اخلاق من نیست با شوهرخواهرم شوخی کنم یا اون با من

هرکسی یه مدلیه  دقیقا همینو میگه  شوهرم بگو راضیه هم بیاد دورهم باشیم سر به سرش بزارم حرص بخوریم 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید می گفتین عزیزم

دلم طاقت نیاورد مادرم هی میگفت همه اینجان شام بمون من میومدم خونم مامانم ناراحت میشد دیگه دیروز داشتم خفه میشدم گفتم بگم بهش شاید کمکی کرد بهم

واااااا چه ربطی داره مگه همه مردا هرزه ان و چشمشون دنبال خواهر زنه؟؟؟؟؟؟؟ 

ازنظراین جماعت آره همه بدن فقط اینا خوبن

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.
نه ۵ ساله

إ منم شوهرم اینجوری هست، میبینی از ی ویژگی خواهرت خوشش اومده، من زودتر ازخواهر بزرگم ازدواج کردم. شوهرم تو نامزدی میامد خونه پیشم، فقط با خواهرم حرف میزد بطوریکه اگه ی ناشناس می دیدفکر میکرد نامزد خواهرمه!منم فقط از خواهرم پیشش بد میگفتم ک از چشش بیافته، الان ولی حساس نیستم، میبینی شوهرت از لبخندی، از صدایی از ی چیز خواهرت خوشش اومده همین

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
خواهر من سفید تر قد بلند  وخوشکل تر از من هست با اینکه از من ۶ سال بزرگتره انگاری من خواهر بزرگ ...

اخه کلا شوهر من اینجوری نیست فقط با خواهرم اونم شوخی نمیکنه فقط نگاه میکنه

خدا رو شکر که خواهرت نجات پیدا کرد

شاید باورت نشه دوران خواستگاری من فقط یکبار گذرا باهاش برخورد داشتم  ولی در همون نظر به مامانم گفتم چشم چرونه مامانم گفت تو بچه ای نمیفهمی چرت و پرت میگی اون موقع ۱۶ سالم بود ولی ازش متنفر بودم تو مراسم عقد پسر عمه ام که خواستگارم بود نگاهاش را متوجه شده بود و همش به یک بهونه ای منو ازش دور میکرد

اخه کلا شوهر من اینجوری نیست فقط با خواهرم اونم شوخی نمیکنه فقط نگاه میکنه

چی بگم 

جای تو نیستم شرایط ۶رکسی را خودش بهتر میدونه

انشاا... خدا به دلت آرامش بده

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
دلم طاقت نیاورد مادرم هی میگفت همه اینجان شام بمون من میومدم خونم مامانم ناراحت میشد دیگه دیروز داشت ...

میدونین چرا میگم نباید می گفتین!!! اگه سوتفاهم باشه مشکلی پیش نمیاد

ولی اگه خدای نکرده موضوع جدی باشه شوهرتون از چشم مامانتون می افته و بعدها براتون مشکل ساز میشه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
میدونین چرا میگم نباید می گفتین!!! اگه سوتفاهم باشه مشکلی پیش نمیاد ولی اگه خدای نکرده موضوع جدی با ...

دقیقا دارم میبینم که افتاده ولی اخه چیکار میکردم دردم رو به کی میگفتم

این دفعه اگه نگاه کرد تو هم باحالت نفرت بهش نگاه کن و سرتو تکون بده و ازش دور شو تا بدونه ناراحتی

چند بار با حالت عصبی بهش نگاه کردم نمیدونم نمیفهمه یا خودش رو میزنه به اون راه

دقیقا دارم میبینم که افتاده ولی اخه چیکار میکردم دردم رو به کی میگفتم

همون دیگه ای کاش نمی گفتین...حالا که گفتین شوهرتونو جمع کنین 

ب مامانتونم بگید سوتفاهم بوده

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)