2777
2789
عنوان

شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 3011 بازدید | 120 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر خواهر منم با نگاهاش منو قورت میداد همش ازش فرار میکردم خودش مثل کنه میچسبید خلاصه خواهرم تو عقد بهم زد بعد روزی که میخواستن توافق کنن برای جدایی. خواهر و مادر بیشعورش گفته بودن دختر کوچکت را بهمون بده ال واسش میکنیم بل میکنیم. من بعدها فهمیدم چقدر خوب که زودتر نفهمیدم یک قتل میفتاد  گردنم

اصلا به شوهرت نگو.غیر مستقیم بهش بگو.مثلا بگو یه دوست دارم همچین مشکلی براش پیش اومده شوهره فلان فلان شدش خیلی به خواهرش نگا می‌کنه بیچاره انقد ناراحته میگه تو فکر طلاقم شوهرم هرزس

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
اره گفتم

نباید می گفتین عزیزم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
خدا مرد و زن های هرزه رو لعنت کنه

الهی آمین 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)