2777
2789
عنوان

شوهرم....

3011 بازدید | 120 پست

احساس میکنم خیلی به خواهرم نگاه میکنه اصلا نمیتونم توی جمع خانوادگی باشم شب همگی خونه مامانم بودیم انقدر حالم بد بود که گفتم  الان سر سفره غش میکنم زود گفتم بلند شو بریم خونه 

خیلی حس بدی کاش هیچ وقت ازدواج نمی کردم شوهرم چیزی برام کم نزاشته ولی تازگی ها این کارش روح روانم رو بهم ریخته الانم دارم با گریه مینویسم به خودکشی هم فکر کردم

مگه من چی کم دارم همه میگن  خوشگلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و چقدر خوبه ک خاهر ندارم

اره منم ندارم با این تاپیک ها خوشحال میشم

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
هر وقت قرار تو جمع باشیم می پرسه خواهرت هم اونجان

هر وقت پرسید سریع بگو چطور مگه؟ به روش بیار که میفهمی خیلی پررو شده. تا خودشو جمع کنه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.