2777
2789

بالای 35 هفته که بشی دیگه ساعت هم نمیگذره چه برسه به روز و هفته.. 

ولی دوران قشنگیه من با اینکه این آخریا سخت می‌گذشت واسم و  دوست داشتم 

میشه واسه سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بالای 35 هفته که بشی دیگه ساعت هم نمیگذره چه برسه به روز و هفته..  ولی دوران قشنگیه من با اینک ...

اره واقعا 

ولی تا اینجاش برام زود گذشته خداروشکر

من ۲۴هفته تمام شدم تازه

فردا ۲۴هفته و یروزم

سلامت باشی دوتاسنگ توکلیه ویکی توحالبم دارم کلیم ورم کرده دکترگفت کلیه جتین هم ورم داره ک ممکنه از ...

دردم داری؟قبل بارداری سنگ نداشتی؟؟

برا بچه شنیدم اکثراا از بین میره غصه نخور توکل بخدا

اره واقعا  ولی تا اینجاش برام زود گذشته خداروشکر من ۲۴هفته تمام شدم تازه فردا ۲۴هفته و یروزم

به سلامتی ان شاء الله همش بگذره و تموم بشه و بغلش کنی 

بیشتر راه رو رفتی 

نی نی اسم هم داره؟ 

دردم داری؟قبل بارداری سنگ نداشتی؟؟ برا بچه شنیدم اکثراا از بین میره غصه نخور توکل بخدا

مرسی عزیزم

قبل بارداری سنگ نداشتم 16هفته ک بودم دردشدیدگرفت پهلوم ک طاقت نمیاوردم رفتم بیمارستان پتدین مخدرتزریق کردن تااروم شدم رفتم بهترین سونوگرافی شهرمون گفت یه سنگ توحالبه دوروزاون دردشدیدوداشتم بعدتموم شدرفتم همون سونوگرافی گفت دفع شده سنگی نمیبینم اماامروزرفتم پیش یه سونوگرافیست دیگه گفت توحالبت یه سنگ هس دفع نشده دوتاهم توکلیه کلیت هم ورم کرده

به سلامتی ان شاء الله همش بگذره و تموم بشه و بغلش کنی  بیشتر راه رو رفتی  نی نی اسم هم د ...

دوتا انتخاب کردم

اولیو ک بیشترم دوس دارم ثبت احوال درخواست دادم میگه بصورت جداگانه میشه گذاشت سرهم نه😒ب اینا چ اخه☹️

منتظرم روز زایمان ثبت شهرمون ببینم قبول میکنن یا نه

اگه نه اون یکیو بزارم

دوتا انتخاب کردم اولیو ک بیشترم دوس دارم ثبت احوال درخواست دادم میگه بصورت جداگانه میشه گذاشت سرهم ...

چه نامی؟؟ 

البته اگه فضولی نیست جواب بده اگه دوست نداری جواب نده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز