khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12674 عنوان لیزر خونگی 98 بازدید | 9 پست در مورد لیزر خونگی چی میدونید؟دستگاه لیزر رو میخرن تو خونه خودشون انجام میدن فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 1400/04/11 | 00:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12674 راحت ترم تو خونه خودم انجام بدم فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن
khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12674 کسی نمیدونه؟ فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن
mr_a عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 859 من دوس دارم بگیرم در حد چهار پنج تومنی هست ولی یوقت جنسش بدرد نخور باشه :( بـِ توکّلِ نامِ اعظـمتــ ... سلام :)
khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12674 من دوس دارم بگیرم در حد چهار پنج تومنی هست ولی یوقت جنسش بدرد نخور باشه :( دقیقا مشکل منم همینه میترسم بخرم بی فایده باشه فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن
khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12674 سوال منم هست پرسیدم چون واقعا راحت ترم تو خونه انجام بدماگه خوب باشه حتما میخرم فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن
مامان_محمدمتین عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 3618 من فکر میکنم وقتی مراکز لیزر میریم و افراد کاربلد با چندنوع دستگاه مخصوص لیزر میکنن چطور ممکنه خودمون همون کار رو تو خونه انجام بدیم؟ کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟
khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12674 من فکر میکنم وقتی مراکز لیزر میریم و افراد کاربلد با چندنوع دستگاه مخصوص لیزر میکنن چطور ممکنه خودمو ... نه اینکه دقیقا همونجوری باشه قدرت دستگاهش کمتره و یه فرقایی دارهولی خب تو خونه راحت ترهخودمون انجام بدیم راحت تریم دیگه فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن
مامان_محمدمتین عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 3618 نه اینکه دقیقا همونجوری باشه قدرت دستگاهش کمتره و یه فرقایی داره ولی خب تو خونه راحت تره خو ... نمیدونم والا کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟