2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 24 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یبار کامل از اول شرایطتتو برام بفرست تا بهت یگم

۲۵اردیبهشت پری شدم.۲۵خرداد نشدم.هرچی بی بی چک زدم منفی شد.یک هفته هم بود اصلا نزدیکی نداشتم.۲۷خرداد به بعد نزدیکی داشتم.۳۱ازمایش دادم۱۸۴شد.سونو هم گفت هیچی دیده نمیشه.دوباره عصر ۵تیر ازمایش دادم ۲۷۳شد.رفتم سونو واژینال.دکتر گفت یه ساک حاملگی ۱و نیم میلی میبینه.صبح ۸تیر ازمایش دادم ۶۴۸شد.دکتر گفت دقیق۴۸ساعت بعد تکرار کن.۱۰تیر ۱۸۰۰شد.فردا میخوام یه دکتر دیگه برم.دکتر اولی خیلی سردرگمم کرده.میخوام اگه سونو بنویسه بذارم یک هفته بعد برم که انشالله صدای قلبشم بشنوم.خب نظرت چیه؟

[QUOTE=197248973]۲۵اردیبهشت پری شدم.۲۵خرداد نشدم.هرچی بی بی چک زدم منفی شد.یک هفته هم بود اصلا نزدیکی نداشتم.۲۷خرداد ...[/QUOTEببین دکترا میگن همون اول باید بتا هر ۴۸ ساعت دوبرابر بشه اما برای تو تو یه هفته دوبرابر شده . اما به بارداری پوچ هم نمیخوره چون تو بارداری پوچ بتا خیلی بالا میره . سونو که دادی نگفت چند هفته ای و کیسه زرده رو دیدن ؟؟؟

[QUOTE=197248973]۲۵اردیبهشت پری شدم.۲۵خرداد نشدم.هرچی بی بی چک زدم منفی شد.یک هفته هم بود اصلا نزدیک ...

نه تو‌سونو هفته نگفت. کیسه زرد هم ندید.گفت اگه بتات بالا نره توقف رشد داشته. گفت داخل رحم ساک بارداری دارم.

بتای اخر که دادم تقریبا ۳برابر شده.بنظرم ازمایش قبلی بتارو اشتباه گفتن.چون این ازمایش اخریم به مسئول ازمایشگاه شرایطمو گفتم. ۲بار فقط خون منو تست کرد و با دقت جواب داد

نه تو‌سونو هفته نگفت. کیسه زرد هم ندید.گفت اگه بتات بالا نره توقف رشد داشته. گفت داخل رحم ساک باردار ...

من تو واتساپ یه گروه بارداری تشکیل دادم اگر میخوای از واتساپ بهم پیام بده تا عضوت کنم

۰۹۳۳۹۴۵۲۵۴۵