2777
2789

من خودم یه هفته مونده بود کنکور شروع بشه شروع کردم به تست زنی اون موقع تقریبا پنج سال پیش اندازه پنجاه تومن کتاب تست گرفتم بازم حال نداشتم بخونم شب کنکور اونم فقط روانشناسی رو خوندمو همین رشته رو قبول شدم گفتم که استرس نداشته باشید و اصلا بهش فکر نکنید باور کنید به این روزاتون میخندین مثله الان من 😂😂✋ولی به امید موفقیت همگیییییی💖

بسم الله الرحمن الرحیم💕خدایی که برای خندوندن یدونه گل روی زمین آسمونشو به گریه میندازه میتونه آرزوی تو رو هم برآورده کنه چون بزرگتر از آرزوی توئه پس ایمان داشته باش بهش و اعتماد کن خدایا شکرت💕                       

👍👍👍

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هووووف دیگ بریدم 

برات دعا میکنم عزیزم به خواستت برسی تو باورات تجسمش کن 

خود من زمان نوجوانی مانتوی سفید میپوشیدم ادای روانشناسا رو درمیاوردم البته تحت تاثیر یه فیلم که خانومه روانشناس بود انقد ادا درآوردم آخرش قبول شدم😂✋

بسم الله الرحمن الرحیم💕خدایی که برای خندوندن یدونه گل روی زمین آسمونشو به گریه میندازه میتونه آرزوی تو رو هم برآورده کنه چون بزرگتر از آرزوی توئه پس ایمان داشته باش بهش و اعتماد کن خدایا شکرت💕                       
برات دعا میکنم عزیزم به خواستت برسی تو باورات تجسمش کن  خود من زمان نوجوانی مانتوی سفید میپوشی ...

عزیزم مرسی 

برام دعا کن توروخدا اول قوی باشم بعدش برنامه ریزیمو اوکی کنم و فقط بشینم بخونم تااااا شب کنکور 

توروخدا دعا کن فقط همین راه نجاتمه 

چرا انقدر اوضاع خیطه؟؟!                              
عزیزم مرسی  برام دعا کن توروخدا اول قوی باشم بعدش برنامه ریزیمو اوکی کنم و فقط بشینم بخونم تاا ...

چشم عزیزم حتما دعات میکنم پریناز جان❤

قوی هستی عزیزم با خودت تکرار کن من قوی هستم و به خواسته ام میرسم از راه عالی با شیوه و نتیجه عالی 

وقتی بگی نمیتونم نمیشه امکان نداره و این حرفا به خودت تلقین میکنی از آدمای منفی نگرم دور باش ذهنتو آرام کن 

فردا کنکور داری؟اگه داری حتما یه دوش بگیر یه لیوان چای یا شربت هر چی که میلته بخور صبحم زود پاشو صبحانه کامل بخور ورزش کن. با خدا راز و نیاز کن و توکلت بهش باشه خود به خود انرژیت میره بالا لبخند بزن به امید موفقیت✋

روانشناسام مگ روپوش سفید میپوشن؟😕😕 قبلا  ک برای پیراها بودا

بله اون دسته از دوستانی که تو بخشهای روانی بیمارستان و تیمارستان و اینجور جاها هستن میپوشن با روانشناسای بالینی یا کسایی که خودشون کلینیک شخصی و دفتر مشاوره دارن باز اجبار نی یکی مانتو میپوشه یکی روپوش سفید