2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چطور مگه؟ تقریبا دو ساعتی با سقز فاصله دارم،شهرمون امکانات نداره، نزدیکترین شهر سقزه، بعد زنجان که ا ...

ازدیوان ..د..ر..ه. دیت بوسه قز منیش له سه قزنیم بلام ئه توانم بلیتت بوبگرم ..یان له بوکان زوتربه رت ده کویی..

مهم انسانیت ووجدان توسط دیگرمسائ
ازدیوان ..د..ر..ه. دیت بوسه قز منیش له سه قزنیم بلام ئه توانم بلیتت بوبگرم ..یان له بوکان زوتربه رت ...

عزیزم، ممنونم😍کرد نیستم، اما تا حدی متوجه شدم چی میگید،شهرمون کرد زیاد داره، تکابی ام

ازدیوان ..د..ر..ه. دیت بوسه قز منیش له سه قزنیم بلام ئه توانم بلیتت بوبگرم ..یان له بوکان زوتربه رت ...

تقریبا دوماه پیش کرونا گرفته بودم، از اون روز حالم بده دلپیچه های شدید...با کلی آزمایش دارو...دکترا گفتن باید ام آر آی بدم، الان تخمدانام وحشتناک بزرگ شدن یکیش ۱۵۱ شده یکیش ۲۱سی سی😭

دکتر برام اورژانسی ام آر آی نوشته، با زنجان سه ساعت و نیم فاصله داریم اما با سقز کمتر از دوساعت، گفتم اگه بشه برم سقز، تو سقز برا شنبه بعد از ظهر نوبت میدن؟ خدا خیرتون بده.

چطور مگه؟ تقریبا دو ساعتی با سقز فاصله دارم،شهرمون امکانات نداره، نزدیکترین شهر سقزه، بعد زنجان که ا ...

سلام عزیزم خوبی ؟ من داشتم در مورد ضعف چشم بچه ام  سرچ میکردم که پست شما رو خوندم که گفته بودی زنجان دکتری هست که درمان میکنه میشه بی زحمت اسم و آدرس دکتر بهم بدید ممنونم 

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل :

* ویزیت حضوری و آنلاین

* تشخیص اصولی و صحیح مزاج

* تشخیص بیماری ها از طریق چهره شناسی ، عنبیه ، زبان ، کف دست و ویژگی های ظاهری

* ارائه ی سبک زندگی سالم مطابق با استعداد بدن شما

* درمان با تدابیر طب مکمل ( سنتی)

* تجویز ، تهیه و ارسال داروهای گیاهی و طبیعی کم یاب

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل

شماره تماس جهت هماهنگی :

09367461816

عزیزم، ممنونم😍کرد نیستم، اما تا حدی متوجه شدم چی میگید،شهرمون کرد زیاد داره، تکابی ام

عزیزم هنوز تو سایت فعالین ؟؟ یه سوال داشتم ازتون 

لطفا اگه پیامم خوندین حتما ریپلای کنید تا سوالم بپرسم خیییلی مهمه

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی