گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو این سه سال فقط قول گرفته ی ماه میام شش ماه میام اخرشم هیچی میگه مثلا ۳ماه دگ میام بعد میگه تا اخر سال میام منم گفتم من بازیچت نیستم ک همش میگی این ماه اون ماه نمیای
همین سه سالم زیاد مونده چقد بمونه پای کسی که پا پیش نمیزاره اگه اون عاشق بود پا پیش میزاش پس عاشق ...
دقیقا یک طرفه ک نمیشه من ب پای اون بمونم بدون این ک کوچکترین کاری بکنه ک چی بشع فقط بگه این ماه بیام اون ماه بیام بعد بگه سال بعد میام من چرا خودمو بی ارزش بکنم
دقیقا یک طرفه ک نمیشه من ب پای اون بمونم بدون این ک کوچکترین کاری بکنه ک چی بشع فقط بگه این ماه بیام ...
خوب کردی عزیزم پس فردا که سنت بالا رفت خواستگار دیگه نیومد برات میگه مگه من گفتم پام بمون بعدم راحت ولت میکنه میره توی فامیل یه مورد اینجور داشتیم دختره که سی و سه سال شد آخرش با یه مرده مطلقه بچه دار ازدواج کرد خواستگاری خوبشو بخاطر اون آقا رد کرده بود