2777
2789

الاف کرده 

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به معجزه اعتقاد داره فک کنم 🤭

تو این سه سال فقط قول گرفته ی ماه میام شش ماه میام اخرشم هیچی میگه مثلا ۳ماه دگ میام بعد میگه تا اخر سال میام منم گفتم من بازیچت نیستم ک همش میگی این ماه اون ماه نمیای 

تو این سه سال فقط قول گرفته ی ماه میام شش ماه میام اخرشم هیچی میگه مثلا ۳ماه دگ میام بعد میگه تا اخر ...

ولش کن عزیزم کار خوبی کردی فقط عمرتو تلف میکنه اگه هیچ تلاشی نمیکنه 

پشتشو خالی نمیکردی اگه واقعا عاشقش بودی😕و میدونسی عاشقته اخه اوضاع مالی میبینی خرابه

همین سه سالم زیاد مونده

چقد بمونه پای کسی که پا پیش نمیزاره

اگه اون عاشق بود پا پیش میزاش پس عاشق نی اینم نباید بمونه پاش

اینا حماقته نه عشق

کاربر قدیمی ام که ترکید😐✋پس کی منم عروس میشم😐😭هر جا هستی،هر کی هستی،میدونم با اولین بارون پاییز میای،منتظرتم😐♥️
همین سه سالم زیاد مونده چقد بمونه پای کسی که پا پیش نمیزاره اگه اون عاشق بود پا پیش میزاش پس عاشق ...

دقیقا یک طرفه ک نمیشه من ب پای اون بمونم بدون این ک کوچکترین کاری بکنه ک چی بشع فقط بگه این ماه بیام اون ماه بیام بعد بگه سال بعد میام من چرا خودمو بی ارزش بکنم 

دقیقا یک طرفه ک نمیشه من ب پای اون بمونم بدون این ک کوچکترین کاری بکنه ک چی بشع فقط بگه این ماه بیام ...

دقیقا

تصمیم درست و منطقیه👌👌👌

کاربر قدیمی ام که ترکید😐✋پس کی منم عروس میشم😐😭هر جا هستی،هر کی هستی،میدونم با اولین بارون پاییز میای،منتظرتم😐♥️
دقیقا یک طرفه ک نمیشه من ب پای اون بمونم بدون این ک کوچکترین کاری بکنه ک چی بشع فقط بگه این ماه بیام ...

خوب کردی عزیزم پس فردا که سنت بالا رفت خواستگار دیگه نیومد برات میگه مگه من گفتم پام بمون بعدم راحت ولت می‌کنه می‌ره توی فامیل یه مورد اینجور داشتیم دختره که سی و سه سال شد آخرش با یه مرده مطلقه بچه دار ازدواج کرد خواستگاری خوبشو بخاطر اون آقا رد کرده بود