2777
2789
عنوان

بی پناهم

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 27 پست
ادما محبت میخوان ،ولی نه ب هر قیمت وقتی توقعی نداشته باشی ازکسی ارامشت بیشتره 

از کسی توقع ندارم اما از کسی که خودش خواسته من توی این دنیا باشم چرا... آخه من چه گناهی کردم که دختز یه ادم بی احساس شدم، محبت که هیچ حتی اگه بزنه منو تیکه پاره کنه بعدش با خیال راحت میره میشینه شام میخوره مثل الان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کسی توقع ندارم اما از کسی که خودش خواسته من توی این دنیا باشم چرا... آخه من چه گناهی کردم که دختز ...

صبر کن عزیزم

صب میشه این شب....

بالاخره روزی میاد انقد حال دلت خوب میشه که یاد این روزا نمیفتی

وقتی از همه طرف فلجی چطوری میتونی خودتو یالا بکشی 😔

نگو اینطور عزیزم،خدا خیلی مهربونه،به وقتی که خودش دوست داره،دستتو میگیره و بهترینا رو برات میسازه،فقط خودت باید همت کنی و با دعا و نماز و درد و دل با خدا،تقدیر قشنگت زودتر برات اتفاق بیوفته،هر چقدر بیشتر ازش بخوای بیشتر بهت میده،از خدا بهترینارو بخواه

خدا با من بوده همیشه...🌺
من خیلی شیا گریه کردم و از خدا خواستم کمکم کنه اما حواسش نیست خستم دیگه

خدا میگه گریه نمیخاما خدا میگه حرکت میخام ازت خودت نشونم بده نشون بده که میخای تغییراتی ایجاد کنی  تا کمکت کنم 

خدا میگه گریه نمیخاما خدا میگه حرکت میخام ازت خودت نشونم بده نشون بده که میخای تغییراتی ایجاد کنی&nb ...

من خیلی حرکت کردم ، خیلی تلاش کردم واسه زندگیم اما انگار دوست داشتنی نیستم واسه کسی ، هرکاری میکنم هیچکس منو به خاطر خودم نخواسته تا الان ، هرچی اخلاقمو برانداز کردم نکنه مشکلی دارم اما بیش از خد لازم هم مهربون بودم ولی به چشم کسی نیومده 😢

من خیلی حرکت کردم ، خیلی تلاش کردم واسه زندگیم اما انگار دوست داشتنی نیستم واسه کسی ، هرکاری میکنم ه ...

هیچکسم منو نمیبینه دوست داشتنی نیستم هیچکس بود و نبود منو تو براش مهم نیست میدونی چی میگم پس چرا هی فکرای الکی کنم وقتی میدونم هرچی بشه هیچکس ککش نمیگزه برا من