2777
2789

فوت مامان یکی از همکلاسیام :(

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواب دیدم بابام کلییی خرید کرده مواد غذایی

بعد ی کیف و کفش مشکی ام تو خریداش میگم ینی اینارو واسه کی خریده واسه مامانم؟

بعد کفشو میپوشم 😂😂خابا مسخره من

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

خواب دیدم دو پسر دوقلو با یه دختر و من دارن میرن 

فرداش تعبیر شد 

توی همون کوچه دو پسر برادر بودن از دخترایی ده ساله م و دوستش خواستگاری کردن و عاشقشون شدن

اللهم صل علی محمد و ال محمد (وعجل فرجهم)         لطفا آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر🚫⛔⚠

خواب دیدم تو ی برج خیلی شیک و باکلاس قراره برم سرکار خیلی قشنگ بود ی اتاق گنده هم قرار بود بدن ب من ولی ی مشکلی داشت وقتی میومدی بیرون اگه مستقیم میومدی پرت میشدی پایین میمردی پله هاش از بغل بود😕😂

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖

عروسی.. خیلیم خوش گذش.. 

اما هرچی فک میکنم یادم نمیاد عروسی کی بود.. 

مرسی که هستی..مرسی که امیدو انگیزه ی فردای منی..مرسی که توی تمومِ بدی‌های دنیا تو قشنگترین زیبایی زندگیمی..مرسی که همیشه کنارمی و به فکرمی..تو برای من تَه تَه همه چیزای خوبی❤️
خواب دیدم دو پسر دوقلو با یه دختر و من دارن میرن  فرداش تعبیر شد  توی همون کوچه دو پسر ب ...

نفمیدم از دختر ده سالت خاستگاری کردن؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

ی خواب دیگه هم دیدم:یکی از دوستام حامله بود شکمش گنده شده بود خیلی ناز شده بود😍خواب ی عالمه غذای خوشمزه هم دیدم اما ژتونی بود من ژتون نداشتم بهم ندادن😕💔

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
نفمیدم از دختر ده سالت خایستگاری کردن؟

بله کلاس چهارمه و وقتی میره پارک همش حرفای عاشقانه

میزنه

اللهم صل علی محمد و ال محمد (وعجل فرجهم)         لطفا آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر🚫⛔⚠

من خواب دیدم تو دانشگاهم هوام تاریکه شبه امتحان فیزیک دارم میدم بعد یهو دوستم داد میزنه میگه فیزیک نداشتیم که فارماکولوژی داشتیم منم اونقد گریه میکنم که ای خدا من فیزیک خوندم حالا چه غلطی بکنم 

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱