شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀
بعد ی کیف و کفش مشکی ام تو خریداش میگم ینی اینارو واسه کی خریده واسه مامانم؟
بعد کفشو میپوشم 😂😂خابا مسخره من
اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز.. این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️
خواب دیدم تو ی برج خیلی شیک و باکلاس قراره برم سرکار خیلی قشنگ بود ی اتاق گنده هم قرار بود بدن ب من ولی ی مشکلی داشت وقتی میومدی بیرون اگه مستقیم میومدی پرت میشدی پایین میمردی پله هاش از بغل بود😕😂
مرسی که هستی..مرسی که امیدو انگیزه ی فردای منی..مرسی که توی تمومِ بدیهای دنیا تو قشنگترین زیبایی زندگیمی..مرسی که همیشه کنارمی و به فکرمی..تو برای من تَه تَه همه چیزای خوبی❤️
خواب دیدم دو پسر دوقلو با یه دختر و من دارن میرن فرداش تعبیر شد توی همون کوچه دو پسر ب ...
نفمیدم از دختر ده سالت خاستگاری کردن؟
اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز.. این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️
ی خواب دیگه هم دیدم:یکی از دوستام حامله بود شکمش گنده شده بود خیلی ناز شده بود😍خواب ی عالمه غذای خوشمزه هم دیدم اما ژتونی بود من ژتون نداشتم بهم ندادن😕💔
من خواب دیدم تو دانشگاهم هوام تاریکه شبه امتحان فیزیک دارم میدم بعد یهو دوستم داد میزنه میگه فیزیک نداشتیم که فارماکولوژی داشتیم منم اونقد گریه میکنم که ای خدا من فیزیک خوندم حالا چه غلطی بکنم