2777
2789
عنوان

شپش🥶

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 27 پست
با همون شونه داخل شامپو هم که کشیدم اوایل چندتا تخم پیدا کردم به پایین ساقه موهام چسبیده بود یا به خ ...

بازم برای اینکه خیالت راحت بشه پارچه رو بنداز چون بعضیاش به سختی دیده میشن اتو هم حتما بکش که همونجا بسوزن

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
وقتی شونه میکشی یه پارچه سفید زیرت بنداز وقتی دیگه چیزی رو پارچه ندیدی یعنی تموم شده معمولا ۲ هفته ب ...

دخترم ۱،هفته هم نشد خودم انقد سرشو دیدم

ولی کسی نیس سرمو ببینه 

توی حمام میشینم میکشم با نرم کننده هیچی نمیاد زود متوجه شدم نگرانم قافل بشم بازم بیاد تو سر بچم

رنگ کنم الان تاثیر داره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دخترم ۱،هفته هم نشد خودم انقد سرشو دیدم ولی کسی نیس سرمو ببینه  توی حمام میشینم میکشم با نرم ...

اره میگن رنگم خوبه من خودم امتحانش نکردم رنگو اما خیلی ها میگن موثره 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
به نظرت رنگ کنم کمکی بهم میکنه

فعلا رنگ نکن یک خانمی چندبارسرشوکه شپش زده بودباتایدشسته بودوبعدرنگ کردبودپوست سرش خارش شدیدپیداکرده بود،اون رو هم توی نی نی سایت بهش گفته بودن باتایدبشورورنگ کن

اره میگن رنگم خوبه من خودم امتحانش نکردم رنگو اما خیلی ها میگن موثره 

الان توی این مرحله رنگ کنم دیگه از شرش خلاص میشم.توی سرم زنده نیس چون روزی ۲بار میرم حموم شونه میکنم ولی تخمش شاید باشه با رنگ میره

الان توی این مرحله رنگ کنم دیگه از شرش خلاص میشم.توی سرم زنده نیس چون روزی ۲بار میرم حموم شونه میکنم ...

اره فکر کنم همینطور باشه و تخماشون دیگه باز نشن اگه رنگ کنید . 

فعلا رنگ نکن یک خانمی چندبارسرشوکه شپش زده بودباتایدشسته بودوبعدرنگ کردبودپوست سرش خارش شدیدپیداکرده ...

راستش تاید رو نمیتونم بزنم چون پوست سرم خشک وحساسه ولی رنگ رو چون سفید دارم ماهی ۱ بار میزنم.

اگه برم دکتر کامل سرمو نیبینه یا فقط جاهای مثل پشت گوش و گردنو میبینه چون اونجاها نیس همه دیدن

رنگ کن بعد اتو بکش مطمین باش دیگه تموم میشه من خودم با مایونز و اتو درمان کردم و همون شونه البته دفعه اول شونه رو نداشتم که خیلی سختم بود و مثل شما همش نگران بودم احساس بدی تو سرم داشتم ولی همونم سس و اتو هم کفایت کرد 

راستش تاید رو نمیتونم بزنم چون پوست سرم خشک وحساسه ولی رنگ رو چون سفید دارم ماهی ۱ بار میزنم.

یک خانمی که سرش شپش زده بود این کارروکرده بود من ازروی تاپیکش کپی کردن

ببین من موهام خیلی پرپشت و بلند بود تا سر شونه کوتاه کردم. شامپو دایلیس گرفتم خوب زدم به موهام و شونه زدم هر روز رفتم حموم با سرکه سرمو شستم و نرم کننده زدم شونه کشیدم. هر روز روغن نارگیل یا بادوم زدم و خوب شونه زدم. همه ملافه هامو شستم. همه گل سر و شونه و اینا رو جوشوندم. رو فرش و مبل و اینا محلول درمین فکرررر کنم اسمش بود زدم. یه هفته که از اولین شامپوم گذشت دوباره شامپو رو زدم و هر روز اتو مو میکشیدم از ریشه تا تخماش بسوزن. هر وقتم بیکار میشدم میدادم خواهرم موهایی ک روش تخم بود رو می‌کند منم واسه اون اینکارو میکردم هر 2 روز یه بار. هفته سوم هم دوباره دایلیس زدم و شونه کشیدم دیگه شپشی نبود و تو 3 هفته جمع شد. باید اساسی بیفتی به جونش گورشو گم کنه

ممنونم عزیزم.لطف کردی.رنگ میکنم و اتو میکشم

اره همین کار رو بکن عزیزم ان شالله دیگه درگیرش نشید واقعا خیلی سخته . رنگ کردنتم پیشاپیش مبارک به دل خوش 💖🥰

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز