2777
2789

با عموم یا داییم ازدواج کردم😐

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

خواب دیدم با عمم و دوستم رفتم بازار    

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد ، نه جایی بخاطرم تعطیل میشود، نه در اخبار حرفی زده میشود، نه خیابانی بسته میشود و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود ، تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود و پدرم کمی شکسته تر... اقواممان چندروز آسوده از کار...دوستانم بعد از خاکسپاری موقع خوردن کباب آرام آرام خنده هایشان شروع میشود... راستی عشقم را بگو ، او هم باخنده هایش در آغوش دیگری،مرا ازیاد میبرد... من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد .... و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند من میمانم و خدا،با احساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شب کنکورم خواب دیدم دارم زایمان میکنم😒😐😐😐😐😐مجردم

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️
مسخره نیست که      

چرا دیگه اخه ادم با عمه و دوست میره بازار؟؟ اونم کجاااا بازار   

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد ، نه جایی بخاطرم تعطیل میشود، نه در اخبار حرفی زده میشود، نه خیابانی بسته میشود و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود ، تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود و پدرم کمی شکسته تر... اقواممان چندروز آسوده از کار...دوستانم بعد از خاکسپاری موقع خوردن کباب آرام آرام خنده هایشان شروع میشود... راستی عشقم را بگو ، او هم باخنده هایش در آغوش دیگری،مرا ازیاد میبرد... من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد .... و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند من میمانم و خدا،با احساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...

چرا دیگه اخه ادم با عمه و دوست میره بازار؟؟ اونم کجاااا بازار    

من دیشب خواب دیدم رفتم خونه دوستم مهمونی . یه دختره گیر داده بود تو میخواستی با شوهر من دوست بشی و از این حرفا 

هر چی من میگفتم نه بابا من کاری به شوهرت نداشتم ول کن نبود . داشت سلیطه بازی در می اورد !!

بعد موقع برگشت همه ی خاله هام و داییام و بچه هاشون اومده بودن دنبال من      دختر ه هنوزم ول کن نبود 

آخرش محسن یگانه اومد مسئله رو حل کرد