2777
2789
عنوان

روتین پوستی 🏃‍♀️

245 بازدید | 4 پست

سلام 👋

حالتون چطوره؟ 🥂💚

دوستان عزیز و گرامی لطفا اگر پاسخ سوالات رو میدونید بگید 🥺

من اصلا به پوستم نمیرسم 😔 گفتیم یه اراده ای کنیم یه چند تا چیز ساده که اکثرا ازش استفاده می کنن بخریم 🤦‍♀️😒

به نظرتون برای پوست خشک یک نوجوون چه محصولاتی مناسبه؟ مثلا از چه شستشوی صورت، ضد آفتاب، تونر و... برای صورتم استفاده کنم؟ 

اگر تجربه ای در این زمینه دارید لطفا بگید، یا چیزی که باید به پاسخ سوالات اضافه کنید 🤝💚

از یه ضد افتاب و شوینده و مرطوب کننده شروع کن بعد خودت متوجه میشی نیاز بقیه چیزا داری یا نه.برای شوینده ویتالایر درمالیفت و دیپ سنس خیلی خوبه.بیشتر دیپ سنس.برای ضد افتاب چیزه قیمت مناسب سینره بی رنگش عالیه ولی قیمت بالا بخوای من خودم اوسرین اسپری ای استفاده میکنم.برای مرطوب کننده هم برند درمالیفت و دیپ سنس مارکای قیمت مناسب و مطمئنیه.

از یه ضد افتاب و شوینده و مرطوب کننده شروع کن بعد خودت متوجه میشی نیاز بقیه چیزا داری یا نه.برای شوی ...

ممنون برای وقتی که گذاشتی حتما از توضیحاتت استفاده می کنم 🙂💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بهتره ک به پوستت برسی وگرنه، باز آید به کنعان غم مخور میشوی  . اگر این کارو نکنی ، پشیمونی سریع سراغت میاد. خب حالا بگذریم از اینا باید بهت بگم که ابتدا از ماسک صورت استفاده کن و ببین که پوست صورتت به چه نوع ماسکی احتیاج داره. بعدشم از سرم صورت ، چون پوست ها با هم فرق میکنن بهتره ببینی که پوستت چه کمبودی داره و بر اساس اون سرمت رو انتخاب کنی.و بعدشم بهت کرم آبرسان بیواکوا رو پیشنهاد میدم. اگرم میتونی از انواع اسکراب استفاده کن برای لایه برداری پوستت. در اخر هم از فیس براش foreo استفاده کن. بهترین هاشو برات لینک کردم .موفق باشی