2789
عنوان

رشد سينه

292 بازدید | 16 پست

من سينه هام چندساله همين سايزه. دلم ميخواست يكم بزرگتر باشن. خيلي كوچيكن ناراحتم ميكنه🤦🏻‍♀️ ماساژ اينا هم درستش نكرد. سينه تا چندساالگي رشد ميكنه؟ راهي واسه بزرگتر شدنش نيست؟

Be your own hero💜✨

واسه شیر دادن خوبه بعد شیر دادن هم یذره بزرگ میشه تازه به سایز میرسه عجله نکن شوهر کنی خود شوهرت تو دوران نامزدی برات افزایش میده چون با فشار دادن اونا تخمکایی تو سینه هست که ترکیده میشه و افزایش داده میشه

مربی بوکس، عاشق پسرم، پروردگار اشپزی ،عاشق همسر عزیزتر از جان،

بیا من نصف سینمو بدم بهت بابا راحتی من گردن درد دارم بچه شیر بدم خیلی دوس دارم برم کوچیک کنم 

کوچیک خوبه جمع و جور 😊

عکس پروفایل عکس فندق مامانش                                  دوست  دارم امید زندگی  مادر                                               کاربری قبلیم نمی دونم چرا تعلیق شد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خراطین استفاده کردم خوب شد

بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست 
واسه شیر دادن خوبه بعد شیر دادن هم یذره بزرگ میشه تازه به سایز میرسه عجله نکن شوهر کنی خود شوهرت تو ...

ميترسم مسخرم كنه بگه كوچيكه و هيچي ندارم. 

Be your own hero💜✨
ميترسم مسخرم كنه بگه كوچيكه و هيچي ندارم. 

نه این فکرو نکن من خودم سر ورزش سنگین اصلان سینه نداشتم ولی شوهرم منو دید پسندید بعد مردا فقط رو یه جا زومن که اینجا بگم نی نی یار تذکر میده بعدشم ادم مریض زیاده گزارش میزنن خواهری

مربی بوکس، عاشق پسرم، پروردگار اشپزی ،عاشق همسر عزیزتر از جان،

کوچیک بهتره عزیزم.کلی ستای قشنگ قشنگ میتونی بپوشی.

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه

به نظرم ٧٥ خوبه نه كوچيكتر🙁 مال من كوچيكتره

عیب نداره عزیزم.هروقت بچه دارشدی بزرگ میشه.عوضش بعدش دیگه شل و ول نیست

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه

[QUOTE=197152152]از كجا گرفتي اصلشو، چقد بزرگ شد!؟ برنگشت؟[/QUOTE 

یه عطاری هست خیلی چیا رو اصلش میاره از اون خریدم الان یکسال میگذره راضیم والا 

بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست