hhhhhmahdiyeh مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 356 عنوان میخام تغیرکنم 60 بازدید | 6 پست بچه هامن خیلی بداندیشم میخام زندگیموتغیربدم میخام توبه کنم به درگاه خدا وزندگیم تغیربکنه چیکاربایدبکنمچه دعایی هست من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم 1400/04/10 | 14:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سامیه_هستم عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 10108 همین ک ب این حال افتادی دو قدم جلویی اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
فضول5 عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 31852 از ته دلت از خدا بخواه که بخشتتنماز اول وفت بخونتونستی چله زیارت عاشورا حق شناس بگیر
hhhhhmahdiyeh مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 356 همین ک ب این حال افتادی دو قدم جلویی میخام زندگیم رنگ وبوی دیگه ایی بگیره ایندم قشنگ بشه احساس سرافکندگی ویاس میکنم من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم
hhhhhmahdiyeh مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 356 از ته دلت از خدا بخواه که بخشتت نماز اول وفت بخون تونستی چله زیارت عاشورا حق شناس بگیر ممنونم من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم
سامیه_هستم عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 10108 میخام زندگیم رنگ وبوی دیگه ایی بگیره ایندم قشنگ بشه احساس سرافکندگی ویاس میکنم وضو بگیر اگر غسل واجب داری اول غسل کن وضو بگیر نماز توبه بخون با خدا نجوا کن گرقه کن از قلب پشیمون باش دبگه حله(:نگی سخته هاوقتی این احساسو داری خدا خودش دعوتت کرده میگه بیا بغلم:)) اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
hhhhhmahdiyeh مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 356 وضو بگیر اگر غسل واجب داری اول غسل کن وضو بگیر نماز توبه بخون با خدا نجوا کن گرقه کن از قلب پشیمون ب ... ممنون من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم