2789
عنوان

سیاست ندارم

186 بازدید | 5 پست

خانما بیاین دور هم سیاست جواب دادن به آدمای گستاخ و یاد بگیریم . به هم یاد بدیم وقتی کسی حرفی بهمون میزنه که ناراحت میشیم یا توهینی میکنه چجوری محترمانه جوابشو بدیم . هرکی خاطره ای داره تعریق کنه و جوابی که داده رو بگه و تعریف کنه دفعه بعد جرات داشت حرف بدی بزنه یا نه ؟

من همسرم یا وقتی کسی حرفی میزنه که ناراحت بشم 😅😅

من اصلا ناراحت نمیشم اصلا 

انقد رو خودم کار کردم که حتی توهینم بکنن ناراحت نمیشم 

فقط میگم فلان کار یا فلان رفتار قشنگ نیس 

الان همسرم می‌دونه وقتی من بهش بگم فلان رفتارت فلان حرفت قشنگ نیس میتونی بجای این حرف کلمه بهتری به کار ببری خودش می‌فهمه دیگه نباید بگه 

مثلاً یه بار بهم گفت برام مهم نیس چیکار میکنی در حالی که خیلی براش مهمه 

اون لحظه که کلا نه ناراحت شدم نه بروس آوردم 

چون اون لحظه هر چی بگی یه بحثی میشه 

باید بزاری یه فرصت که حال جفتتون خوب باشه بعد بهش گفتم عزیزم بی احترامی و توهین همه میتونن بکنن 

این که بگی واست مهم نیس حرف قشنگی نیس فک کن اگه من بهت بگم این حرفو چه حالی میشی و دیگه بحث رو کش ندادم 

هرچی بحث رو کش بدین مرد ها بیشتر جبهه میگیرن 

بعد گفتن به همسرم سریع شوخیو خنده راه انداختم که دیگه رهنمون درگیر نباشه اما همسرم به رفتار خودش فکر کرده بود و دیگه نگفت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با اطرافیان فضول چه کنیم که حرفای ناراحت کننده یا شوخی های ناراحت کننده میکنن ؟

واست مهم نباشه اصلا بهشون اهمیت نده این آدما اگه ببینن شما با حرفشون ناراحت میشی و نقطه ضعف نشون بدی بیشتر به کارشون ادامه میدم ولی وقتی نسبت بهشون بی اهمیت باشه و همیشه سرخوش باشی اونام خسته میشن و دست برمیدارند 

در جواب آدم های فضول زندگیتون هم سعی کنید ازشون دور بشید و آرامش خودتون و زندگیتون بهم نزنید 

یسری خونه مادرشوهرم بودم بعد جاریامم بودن سفره ک جمع شد نشسته بودن جمع نکردن بعد من جمع کردم با خواهر شوهرم اونا اصلا پانشدن ظرف بشورن بعد گفتم دستاتون زخم شده پانمیشین ظرف بشورین؟بعد پاشدن منم نشستم کیف کردم😁

https://harfeto.timefriend.net/16265102893948چالش حرف ناشناس ب من