2777
2789

عزیزم من دوماه وحشتنااااک معده درد داشتم درحدی که توهمی شدم همش هم ۱۹ سالمه

ازمایش و سونوگرافی کامل لگن دادم بردم پیش متخصص گفت میکروب معده داری

من حتی نمیتونستم غذا بخورم ورم میکرد ودرد

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  
عزیزم من دوماه وحشتنااااک معده درد داشتم درحدی که توهمی شدم همش هم ۱۹ سالمه ازمایش و سونوگرافی کامل ...

چندروزه بخاطر یه مسائلی خیلی عصبی شدم و تنبلی و کیست دارم دارو میخورم متقورمین تازه داده دکترمیگه شاید بخاطر متفورمین باشه البته یه مدتم غذای بیرون میخوردم میگه شاید معدت میکروبی شده ورم داری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندروزه بخاطر یه مسائلی خیلی عصبی شدم و تنبلی و کیست دارم دارو میخورم متقورمین تازه داده دکترمیگه شا ...

پس همینه عزیزم معدت میکروب گرفته

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  
گفت اگه تا سه روز دیگه خوب نشدی ازمایش بده  شما معدتون میکروبی شده بود چطوری خوب شدید

دارو بهم داد خوب شدم البته دارم میخورم ولی خیلی بهتر شدم

میکروب معده اولین علایمش حالت تهوعه ولی من نداشتم