2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید یه چی بگم😂

60 بازدید | 3 پست

بچه ها چند وقت پیشا رفتم یه پارچه مانتویی گرون خریدم گفتم یه مانتو مجلسی درست درمون بدوزم خلاصه تو ذهنم کلی پزشو میدادم که وقتی بدوزمش چه شود😁کلی مدل تو ذهنم براش طراحی میکردم هر شب برا شوهرم ترسیمشون میکردم سرشو خوردم دیگه😂بعد یه مدت گذشت اومدم پارچه رو باز کردم براندازش کنم دیدم یه خط مستقیم تو وسط پارچه افتاده، پارچه مشکیه بعد نمیدونستم خاکه یا چیه منم پاشدم شستمش بعد اومدم اتوش کنم یهو دیدم ای داد بی داد رد اتو قشنگ موند وسط پارچه😟😰بعد رفتم تو نت سرچ کردم نوشته بود سرکه بزنید و اینا منم زدم بعد دیدم اونور پارچه هم رنگش رفت😂😂خلاصه نگم براتون کلی غصه خوردم بعد یمدت تو فکر این بودم چه مدلی بدم که وسط پارچه نیاد تو کار،خلاصه سرتونو درد نیارم هرجور بود الگو رو جوری رو پارچه گذاشتم که اون قسمت نیومد تو مانتو،کلی ذوق زده بودم کلی خرج کار گرفتم برا سر استینو ایناش🤩دیگه دوختمش آخرای کارش بود داشتم با آبو تاب برای شوهرم تعریفشو میکردم میخواستم اتوی پایان کار رو بزنم که چشمتون روز بد نبینه اتورو گذاشتم یک لحظه رو پارچه و بلند کردم دیدم اینبار دیگه رد اتو رو پارچه نمونده کلا کامل پارچه چسبید رو اتو و سوراخخخخ شد😂😂😂من زار میزدم شوهرم ریسه میرفت میگفت ولش کن بابا این پارچه با تو لج بود از اولش نحس بود،اینم از مانتوی شیکو مجلسی و گرون قیمته من،😅😅اینم بگم تو کل دوران خیاطیم اولین باره اینجوری شده نمیدونم چرا🥰🥰

😂😂😂منم ی بار لباسمو اتو کشیدم بلند کردم دیدم کلا چسبیده بود به اتو انقد حرص خوردم، داشتیم میرفتیم ...

وای خیلیییی حرص داره الان میخندم اونموقع که سوراخ روی پارچه رو دیدم زار میزدما عین بچه ها نمیدونم چرا همه بلا ها هم پشت لباس افتاد😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.