یه سوالی کرونایی ک علامت نداره و فقط تستش مثبته یه هفته هم گذشته ازش من اولاش نیدونستم بدون ماسک پیشش بودم برم تست بدم؟؟ هیچ علایمی ندارم میترسم تست بدم بگه مثبت استرسی شم
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه هفته گذشته اک هیچ علامتی نداری یا نگرفتی یا از نوع خفیفه که علامت نداره لازم نیست دکتر بری ازما ...
شوهرم یه هفتش گذشته علامت نداشت وای چون داداشش مثب بود اینم تست داد مثبت شد یه هفتش گذشته علامتی نداره منم ک هیچی اصلا تست هم ندادم البته تست ازمایگاه خصوصی دادن ک گفتن دقیقه ولی منم هیچی نمیدونم تست بدم یا نه
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
ن دست نگه دار ممکنه منفی کاذب بیاد اصلا انشالله ک چیزی نیست ولی اگه علامتی دیدی برو تست
ازمایشگاه خصوصی میریم دولتیا همش منفی کاذب داره میده شوهرم چون داداشش ؟ثبت شد رفت تست داد هیچ علامتی نداره هیچی یه هفتش هم گذشته حالا رفته قرنطینه منم هیچی ندارم البته از یک شنبه ک داداش علایم داشت تو خونه دوتاماسک رو هم زدیم حالا نمیدونم تست بدم یامنه