2777
2789
عنوان

گوشم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1794 بازدید | 25 پست
پیش کدوم دکتر باید برم؟

گوش حلق بینی

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی.عمومیا انجام نمیدن؟

نمیدونم گلم دقیق ولی عموما پیش این دکتر میرن

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
ساکسن چجوریه؟

مکشه گوشم اسیب نمیبینه

جرمو کامل میکشن بیرون

ولی شستشو با فشار اب میشورن

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد                                                         به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد
اهان من خودم بلد نبودم بدتر جرمارو گمونم چسبوندم به ته گوشم🙈😟

وای درکت میکنم منم پارسال این بلا سرم اومد خواستم گوشمو تمیز کنم باگوش پاک کن بدتر جرم هارو چسبوندم به انتهای گوشم سه چهاربار رفتم دکتر بهم قطره اینا دادن اصلا فایده نداشت یکی گوشام هیچی نمیشنیدم اگه گوشیم زنگم میخورد با اون گوشم میخواستم بشنوم اصلا چیزی نمیفهمیدم دکترهم معاینه کرد گفت عفونت نداره شستشو نمیدم دقیق سه ماه درگیر بودم انقد غصه میخوردم چون اگه یکی حرف میزد هی باید میگفتم چی ؟صدای تلویزیون تااخر بالا بود.خلاصه یه روز نشسته بودم همینجوری یه گوش پاک کن اوردم همینجوری یواش داشتم توگوشم تکون میدادم یه دفعه دیدم وز وز گوشم ول شد صداهارو هم میشنوم جرم هارو اورده بودم بیرون