2777
2789
عنوان

در چه حاليد

148 بازدید | 21 پست

سلام چه خبرا در چه حاليد ناهار چي ميخوايد بزاريد 

صبحونه خورديد يا نه 

خونتون تميزه يا بهم ويخته 

جايي نميريد امروز؟

خودم تازه بيدار شدم هنوز تو جامم ناهار ار ديشب مرغ زعفروني دارم 

صبحونه هم نخوردم 

خونمم ٢٠دقيقه اينا كار داره جمع حور بشه

حالم خیلی خوب نیس😔

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نشستم بخاطر عمل نمیتونم کاری انجام بدم ناهارم ک مامان پزه😣

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  

شام مهمان هستیم 

اومدیم بیرون یه سر بریم گارانتی یه وسیله

بعد پیاده روی کنیم توی محله های قدیمی 

و ناهار بریم رستوران 

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین. سه چیز است که همه مردم به آنها نیاز دارند: امنیت، عدالت و رفاه.

دارم اون تاپیک بی ارزش پر بازدیدو میخونم ک استارترش حتی خودشم نمیدونه چی میگه .....اونی ک رفته پارک 

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

سلام

خونه که تمیزه الانم میخوام آشپزخونه رو تمیز کنم 

نهار هم پسرم گفته ماکارونی میخوام. 

جایی هم نه نمیریم 

اگر بشه عصر یا فردا صبح بچه ها رو ببریم پیاده روی 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
چرااا خدا بد نده

یه مشکلی برام پیش اومده استرسشو دارم

میشه برام دعا کنید 🥺🥺

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
دارم اون تاپیک بی ارزش پر بازدیدو میخونم ک استارترش حتی خودشم نمیدونه چی میگه .....اونی ک رفته پارک& ...

😂منم نفهمیدم

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  

خونم تمیز و مرتبه ناهارم ماکارانیه ولی اعصابم داغونه

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

سلام😎

ناهار اماده کردم دور برنج هستم که اب جوش بیاد 

خورشت اسفناج درست میکنم

خونه هم ۷که شوهرم رفت مرتب کردم تمیزه

عصر بعد از شیفت من میریم کرمانشاه خونه مادرشوهرم

یه ساعته بیدار شدم ولی هنوز تو تختم

خونه کاملا تمیزه کار خاصی ندارم

ناهار نمیدونم....

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪