2777
2789
ندیدم  مهم اینه الان تو هاله رو واقعا داری میبینی و زیر ۵ دقیقه هاله افتاده باشه  اگه ای ...

آره من کاملا واضح میبینم هاله رو. همون دو دیقه ی اول مشخص شد. ایشالا که زودتر پر رنگ بشه خیالم راحت شه

باران کوچولوی قشنگم من و بابایی عاشقتیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز زوده همون پنج روز دیگه یزن

هر روز با خودم عهد میکنم دیگه بیبی چک نزنم ولی باز صبح که میشه میرم سراغ بیبی چک. یه بار پری روز زدم یه بارم امروز

خدا حفظشون کنه برات عزیزم

مرسی عزیزم شمام اگر میخوای مطمن بشی ی مارک دیگه بی بی بخر فردا صبح بزن اگر باز هاله داشت خب بارداری نداشت دلتو زیاد به بی بی اولی خوش نکن تو ذوقت نخوره چون میگم برا منم ی بار یک هفته قبل موعد هاله انداخت شوهرمم میدید اما کاذب بود و مارک دیگه فرداش زدم منفی بود

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون دست ماماناشون کوچولو منم سالم بهم برسون و دختر قشنگمم برام سلامت نگه دار الهی آمین🙏🙏
مرسی عزیزم شمام اگر میخوای مطمن بشی ی مارک دیگه بی بی بخر فردا صبح بزن اگر باز هاله داشت خب بارداری ...

من پریروز یکی زدم به اندازه ای کمرنگ بود که فکر کردم توهمه انداختم دور. ولی امروزیه کاملا مشخصه. پس فردا شاید دوباره بزنم ببینم چی میشه

من پریروز یکی زدم به اندازه ای کمرنگ بود که فکر کردم توهمه انداختم دور. ولی امروزیه کاملا مشخصه. پس ...

اها خب پس عزیزم مبارکه بارداری اگر با مارکای مختلف زدی و هاله داشت درسته شک نکن

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون دست ماماناشون کوچولو منم سالم بهم برسون و دختر قشنگمم برام سلامت نگه دار الهی آمین🙏🙏
اها خب پس عزیزم مبارکه بارداری اگر با مارکای مختلف زدی و هاله داشت درسته شک نکن

مارکاشون یکی بود ولی وندفو زدم میگن از همه معتبر تره و زودتر نشون میده. ولی پس فردایی رو با مدیکور میزنم ببینم چی میشه. هر چی خدا بخواد

هر روز با خودم عهد میکنم دیگه بیبی چک نزنم ولی باز صبح که میشه میرم سراغ بیبی چک. یه بار پری روز زدم ...

ولی اگه کمرنگ داره و میبینی چون توعکس دیده نمیشع

احتمالا هستی و چون قلل پریوده کمرنگه لعد از تاریخ پررنک میسه

چون مقدار اون نشون دهنده اش پایینه هنوز

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 
انشالله پررنگ شد همین تاپیک ریپلای کن خوشحال میشم

دوباره بیبی زدم با یه مارک دیگه، ایندفعه بلافاصله هاله انداخت، از اون دفعه ای هم پر رنگ تر شد🥺🥺🥺