2777
2789
عنوان

تولد سوبرایزی

119 بازدید | 22 پست

بچه ها من تازه دو هفته است از کرونام میگذره بعد قصد داشتم تا سه هفته قرنطینه باشم تو خونه ولی بسر خالم دیشب زنگ زده که فردا تولد خانممه من دست تنهام تو بیا غذا اینارو درست کن کارا رو کن بعد قراره زنشو سوبرایز کنه نزدیک 20نفرم دعوت کرده من باید برای 20 نفر برم غذا اینا درست کنم بادکنک ارایی کنم کیکشو بگیرم برم سالن باغو تمیز کنم بعد من بهش گفتم شاید هنوز ناقل باشم نیام بهتره گفت نه بابا بعد 14 روز هیچی نمیشه از اون طرف مامانمم میگه به من هیچ ربطی نداره خودت قبول کردی گیر کردم اصلا 

آیا می خواهی با عشق زندگیت آشنا شوی؟ به آینه نگاه کن.

نرو. قرنطینه باش احیاطی. و مجدد تست بده. ریسک نکن ک حق بمونه گردنت

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بگو تست دادم هنوز مشکوکم اگه کامل خوب نشده باشی کلی آدم رو مریض میکنی پسرخالتم خیلی دوس داره سوپ ...

اصلا نمیدونم چرا خواهر زنش نیاد کارارو بکنه من یه دختر 20 ساله باید اون همه کار کنم خیلی لجم گرفته

آیا می خواهی با عشق زندگیت آشنا شوی؟ به آینه نگاه کن.