2777
2789
عنوان

خانمای باردار لطفا یه لحظه بیاین

85 بازدید | 10 پست

من ۲۷ هفتمه چند روزیه سمت چپم درد میکنه بعضی وقتا

موقع خواب یا موقع راه رفتن علتش چی میتونه باشه

نگرانم میخاستم برم بهداشت که امروزم پنجشنبه اس 

تیکر تولد ۳سالگی عشق مامان 

حالا من سمت راست خیلی درد میکنه دکترم گفت چون جفتم اون جا هست اینجوری ..گفت اگه خیلی درد میکنه کمربند بارداری ببندم که من نگرفتم

شروع رژیم  .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۵۸ .....وزن کنونی ۶۵.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه مدت اینجوری میشدم تو خاب سمت چپ شکمم تیر میکشید از یه ماما پرسیدم گف یا گشنت بوده خابیدی یا شام سنگین خوردی یا با استرس و ناراحتی خابیدی 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

منم یه مدت اینجوری میشدم تو خاب سمت چپ شکمم تیر میکشید از یه ماما پرسیدم گف یا گشنت بوده خابیدی یا ش ...

منم اینجوری میشم پله زیاد داریم متاسفانه میتونه ازاون باشه؟

منم اینجوری میشم پله زیاد داریم متاسفانه میتونه ازاون باشه؟

نه عزیزم بازم میخای از دکترت بپرس منم خونم پله داره ولی ماما بهم اینجوری گف

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

اجی نگاه زمانا پیامو ۳/ ۳ پیام دادم جواب ندادی بعدم دیشب پیام دادم 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
اجی نگاه زمانا پیامو ۳/ ۳ پیام دادم جواب ندادی بعدم دیشب پیام دادم 

اره عزیزم شرمنده من متوجه این پیامانشدم اون وقت 

خیلی وقته باخودم میگم چرااین مریم سراغی نمیگیره😂

اره عزیزم شرمنده من متوجه این پیامانشدم اون وقت  خیلی وقته باخودم میگم چرااین مریم سراغی نمیگی ...

دشمنت شرمنده عزیزم فکر کردم درگیر کاری نتونستی بخونیشون 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀