2777
2789
عنوان

ی چیزی تو وجودمه

407 بازدید | 51 پست

بچها من نامزد دارم...چهار ساله ک باهم هستیم و تازه نامزد کردیم...پریروز رفتیم باهم بیرون اما خیلی سرد برخورد کرد...خیلیییی سرد...بعد گفت حال و حوصله نداشتم دفه بعدی جبران میکنم...دیروز کلا انلاین نشد...همشو گفت کار دارم...زنگ میزدم جواب میدادا ولی خب دستش بند بود ب کاراش تا هشت شب ک پنج دقیقه نتشو روشن کردو اومد...فقط گفت کار داشته و بدون شبخیر خوابید...امروزم تا الان نتش خاموشه...نمیدونم سرکاره یا ن...یچیزی تو وجودم مثل خره افتاده...دلشوره شدید دارم...استرس دارم...سرم درد گرفته...اصن نمیدونم چجوری از جام نمیتونم پاشم...فقط گریه میکنم🥺بچها تروخدا بگین من چیکار کنم؟؟حالم واقعا داغون و پریشونه😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کارشون چیه واقعا سنگینه؟

ن دیروز دستش ب چیز دیگه ای بند بود...اما امروز نمیدونم ک رفته سرکار یا اینکه الان خوابیده...اگه میرفت باید حدقل ساعت۶نتشو روشن میکرد اما نکرده😭😭😭😭😭

نمیدونم بخدا دارم میمیرم ب معنای واقعی حس میکنم هرلحظه ممکنه تو این وضعیت بمیرم

عزیزم کاملا قابل درکه علاقت وابستگی اورده

کاملا قابل درکه از دوست داشتن زیاد اینجوری روحیت بهم میریزه

میدونم خیلی یخته ولی خودار باش از الان کوچولو کوچولو تمرین کن از حجم از وابستگی که زندگیتو فلج میکنه کم کنی

عزیزم کاملا قابل درکه علاقت وابستگی اورده کاملا قابل درکه از دوست داشتن زیاد اینجوری روحیت بهم میری ...

عزیزم من الان چیکار کنم دارم از دلشوره سکته میکنم بخدا...اصلا قلبم اروم نمیشه😭

ن دیروز دستش ب چیز دیگه ای بند بود...اما امروز نمیدونم ک رفته سرکار یا اینکه الان خوابیده...اگه میرف ...

میخواستم بگم اگر واقعا کارش سخته درکش کن و تحملتو بالا ببر

اما واقعا اگر شرایط اینجوریه یک فکر اساسی واسه این حجم از وابستگی کن ببخشید میگم چون یک طرفه بودنش باز به مراتب وحشتناکتر اسیب میزنه

میخواستم بگم اگر واقعا کارش سخته درکش کن و تحملتو بالا ببر اما واقعا اگر شرایط اینجوریه یک فکر اساس ...

😭😭😭😭😭😭اون دیشب میگفت چیزی نشده ک حالا من ی امروز دستم بند بود انقدر دلخوری نداره اما من از صبح تا شب دیروز منتظر بودم بیاد و تو دلتنگی نشسته بودم

عزیزم من الان چیکار کنم دارم از دلشوره سکته میکنم بخدا...اصلا قلبم اروم نمیشه😭

دلشور نداشته باش اگر هم اتفاقی افتاده باشه یا بهت میگه یا نمیگه که این حجم از دلشوره برای چنین شخصیتی جایز نیست 

خودتو اروم کن بزار خودش خبر بده

وقتی هم که خبر داد بگو دلشوره داشتی و کارش درست نبود اروم و عاقلانه بگو رابطه رو پخته کن 

ببین من کاملا درکت میکنم چقدر سخته انجام اینکار و چقدر راحته که من بیرون از میدون بهت بگم ولی باور کن اگر انداز یک درصدم بار این قضیه رو کم کنی خوبه

😭😭😭😭😭😭اون دیشب میگفت چیزی نشده ک حالا من ی امروز دستم بند بود انقدر دلخوری نداره اما من از صبح ...

وقتی خودش چیزی نمیبینش تو هم کمرنگ کن این قضیه رو من جات بودم بهش میگفتم یعنی میخوای بگی نبود یک روزت باید برام عادی باشه قطعا از روی علاقه بوده کار من ولی اوکیه تمرین میکنم کمتر برام مهم باشه 

بعدم بهش بگ  درک میکنی وقتی کار داره کمتر در ارتباط باشین ولی عاقلانه باشه