2777
2789
عنوان

وسواس گرفتم

392 بازدید | 22 پست

ماه قبل قهمیدیم شپش دارم بعد هرروز میرفتم خونه مادراینا تا رشک هاشو از لای موهام بکشه بیرون الان یه برامدگی رو سرم دیدم شروع کردم به خاریدن الان تمام بدنم بخدا میخاره اه وسواس فکری گرفتم 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

وای خارش خیلی بده

الان سعی کن‌‌ نخارونیش

برو دکتر حتما

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی میتونی از اون برآمدگی یه عکس بزاری؟

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                
بخدا وسواس گرفتم نمیخاره من خودم میخارونم

نخارون دیگ😐

بخدا خودم نمیبینمش حالا چیه 

باشه بیخیال

یه بار دوست من شپش گرفته بود سرش یه برامدگی دکمه ای شکل اندازه یه سکه در اومده بود

انقدر خاروند آخر یه چیزی زد بیرون 

وای نگاش میکردی حالت بد میشد😧😝

باشه بیخیال یه بار دوست من شپش گرفته بود سرش یه برامدگی دکمه ای شکل اندازه یه سکه در اومده بود انق ...

یعنی دوباره ببرم نشون بدم لامصب چرا تموم نمیشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😭😭😭😭😭😭چی بود حالا 

عزیزم شما که دیگه تجربه شو داری فکرای بیهوده رو از خودت دور کن . امکان نداره داشته باشی وبعد یه هفته حشره شو توی سرت نبینی . ممکنه پوست سرت حساس شده به خاطر شستن زیاد با افکار منفی مبارزه کن درست میشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
یعنی دوباره ببرم نشون بدم لامصب چرا تموم نمیشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😭😭😭😭😭😭چی بود حالا 

نمیدونم والا

یه چیز چرک مانند زده بود بیرون ترکونده بودتش از بس خارونده بود

حتما برو دکتر

من یه لحظه ام نمیتونم اینجوری بمونم

عزیزم شما که دیگه تجربه شو داری فکرای بیهوده رو از خودت دور کن . امکان نداره داشته باشی وبعد یه هفته ...

الان تمام سرم میخاره دارم میرم حموم 

نمیدونم والا یه چیز چرک مانند زده بود بیرون ترکونده بودتش از بس خارونده بود حتما برو دکتر من یه ل ...

حالا بزار ببینیم از این شپش راحت میشم 

حموم بدتر پوست سرتو خشک میکنه . خود دانی 🤷‍♀️

موهای من خیلی چربه تابستون کلا عرق میکنم چرب چرب میشه یعنی بازم شپش هست؟ خدایا من سرمو میخوام بکوبم به دیوار