2777
2789

من یکبار رفتم ام‌ دو‌خریدم زدم‌ به موهام شد مشکی پر کلاغی ولی دکلره هام‌شد‌ عسلی و‌ خیلی خوشکل شد

قبل از رنگ اون قسمت از موهاتو ‌که دکلره داره شامپو ‌شیمیایی  کن که دیرتر رنگش بره

تحولات بزرگ در زندگی نیاز همه ماست برای دریافت انرژی و آرامش درون tel: @jadoogareshq
من یکبار رفتم ام‌ دو‌خریدم زدم‌ به موهام شد مشکی پر کلاغی ولی دکلره هام‌شد‌ عسلی و‌ خیلی خوشکل شد ق ...

من فک میکردم پرکلاغی رنگ کنم هم کلا مشکی میشه و نمیره تا چنسال... یعنی شامپو رنگ؟. ان ۳ یا ان ۴ چی؟ قهوه ای تیره میشه و میمونه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فک میکردم پرکلاغی رنگ کنم هم کلا مشکی میشه و نمیره تا چنسال... یعنی شامپو رنگ؟. ان ۳ یا ان ۴ چی؟ ...

نه سکم امسیدان و شامپو ترکیب میکنی میزنی رو‌موهات یکم موند میشوری بعد رنگ‌میگذاری

پر کلاغی رنگ شیکیه ولی روی دکلره قهوه ای بلوطی میشه

تحولات بزرگ در زندگی نیاز همه ماست برای دریافت انرژی و آرامش درون tel: @jadoogareshq