khodaaam مدیر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12674 عنوان رنگ پوست | مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 18 پست رنگ پوستم گندمی عادیهولی یه وقتایی رنگم زرد میشه که خیلی حس بدیهخودم فکر میکنم مال کم خونیه ولی خب خیلیا کم خوننبیشتر صبح ها و ظهرا اینجوری میشم عصرا و شبا عادیه فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 1400/04/10 | 03:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12674 منم همینجوریم اما فقط رنگ دستام تا مچ زرد میشه 😐 نه من مشکلم اینه که صورتم زرد میشه بعد مثلا کسی که برا اولین بار میبینتم فکر میکنه دارم میمیرم از بی حالی😐 فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن
shrz94 عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 599 نه من مشکلم اینه که صورتم زرد میشه بعد مثلا کسی که برا اولین بار میبینتم فکر میکنه دارم میمیرم از بی ... فکر میکنم کم خونی قرص آهن بخور یا شیره انگور و جگر و چیزای مقوی
khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12674 این مشکلو من از بچگی داشتم یادمه یه بار کلاس پنجم بودممعلمم به مامانم گفته بود یکم بیشتر به دخترتون برسیدخیلی ناراحت شدم البته الان برام مهم نیستیا مثلا همه فکر میکردن من میوه و اینا نمیخورمدر صورتی که من زندگیم کاملا عادی بود تازه زیادی میخوردم فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن
khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12674 فکر میکنم کم خونی قرص آهن بخور یا شیره انگور و جگر و چیزای مقوی قرص که بی فایده بودشیره انگور هم خوردم اثری نداشتجگر دوست ندارمچیزای مقوی هم که میخورم فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن